powered by

eCheck360: Η καινοτόμα πλατφόρμα της Infocredit Group φιναλίστ στα “Open Banking Expo Awards”

Η νέα καινοτόμα πλατφόρμα, eCheck360 της Infocredit Group συμπεριλαμβάνεται στη λίστα υποψηφίων στα Open Banking Expo Awards στην κατηγορία Best Use of Open Banking by a Non-Financial Services Company”. Στη ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και άλλες πρωτοποριακές λύσεις και εταιρείες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας αξιοποιώντας την ανοιχτή τραπεζική (Open Banking),  όπως Cardlytics & Truelayer / Nectar Connect, Cazoo / TrueLayer, Ecospend / HMRC κ.λπ.

Το eCheck360, αν και με λίγους μήνες λειτουργίας έχει  αναγνωριστεί από τους κριτές και τη βιομηχανία ως μια «μοναδική» πλατφόρμα λόγω των χαρακτηριστικών της. Πρόκειται για την πρώτη πλατφόρμα στην Ευρώπη που καλύπτει το τεράστιο κενό στη πρόσβαση σε πιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Η Infocredit Group, αναγνωρίζοντας την ανάγκη στην αγορά, προχώρησε στη δημιουργία της πρωτοποριακής πλατφόρμας eCheck360, επιτρέποντας σε πολλούς περισσότερους Ευρωπαίους πολίτες να διεκδικούν πιστωτικά προϊόντα/υπηρεσίες, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν με τα παραδοσιακά μοντέλα αποτίμησης.

Η πλατφόρμα βοηθά τους πιστωτές/δανειστές να αποκτήσουν μια ολιστική εικόνα της πιστοληπτικής ικανότητας, της οικονομικής προσιτότητας, της ταυτότητας και της οικονομικής συμπεριφοράς των πελατών τους. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αξιολογήσουν την τρέχουσα οικονομική τους κατάσταση και να ελέγξουν κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα έγκειται στην ανάλυση του ιστορικού των συναλλαγών των πελατών σε πραγματικό χρόνο, με τεχνικές μηχανικής μάθησης και τεχνητή νοημοσύνη, δίνοντας έμφαση στις τρέχουσες, πραγματικές οικονομικές δυνατότητές τους. Η πλατφόρμα είναι ασφαλής, πλήρως αυτοματοποιημένη και βασίζεται στη συναίνεση του πελάτη. Το eCheck360 αναπτύχθηκε και προσφέρεται από την Infocredit Group και η υλοποίηση του έγινε εφικτή, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της εταιρείας με την Finclude, τον πανευρωπαϊκό πάροχο υπηρεσιών πιστοληπτικής αξιολόγησης.

Τα Open Banking Expo Awards διοργανώνονται από την Borough Bench Media και βραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους οραματιστές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στο κομμάτι της ανοιχτής τραπεζικής σε όλο τον κόσμο. Η ανοιχτή τραπεζική έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τόσο τη ζωή των ανθρώπων όσο και το επιχειρηματικό τοπίο. Πρόκειται για  τον πιο σημαντικό ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, εδώ και δεκαετίες.

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που περιλαμβανόμαστε στη λίστα των υποψηφίων για το βραβείο Best Use of Open Banking by a Non-Financial Services Company, ανάμεσα σε τόσο επιτυχημένες εταιρείες. Ως εταιρεία προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις και το eCheck360 αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα!».

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία κάντε κλικ εδώ.

Για δωρεάν demo ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα eCheck360, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.echeck360.com ή στείλτε email στο info@echeck360.com.

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Μάνος Μανουσάκης: Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα για GSI σε αυτή τη φάση του έργου-Το επόμενο βήμα
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025