Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τα Social Media ενισχύουν την αλληλεπίδραση και αυξάνουν την επισκεψιμότητα

Αναμφισβήτητα η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυξάνεται δραματικά, οδηγώντας σε μια μεγάλη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών. Σύμφωνα με μια μελέτη του Digital Marketing Institute «το 88% των επαγγελματιών μάρκετινγκ υποστηρίζει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός σημαντικού exposure, το οποίο ακολουθείται από αύξηση της επισκεψιμότητας κατά 77%». Έτσι, για να αυξηθεί η εικόνα και η φήμη ενός brand, είναι ζωτικής σημασίας μια αποτελεσματική στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το κοινωνικό περιεχόμενο ποικίλει από διάφορα blog posts, podcasts και testimonials, μέχρι ηλεκτρονικά βιβλία, βίντεο και φωτογραφίες. Οι κύριοι στόχοι, το κοινό και το περιεχόμενο θα πρέπει πάντα να συνάδουν με τη σωστή πλατφόρμα. Tα βίντεο και τα online communities αναπτύσσονται ραγδαία στο Facebook. Από την άλλη πλευρά, η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται αποτελεσματικότερη μέσω του WhatsApp. Τέλος, το Instagram παρέχει τα Instagram Shops που διευκολύνουν τις αγορές εντός της εφαρμογής.

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τάσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διευρύνετε περαιτέρω τις γνώσεις σας μέσω της ImarComms και της Παγκόσμιας Συνεργασίας της με το Digital Marketing Institute. Εισέλθετε στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του Social Media Marketing μέσω των πρακτικών προγραμμάτων κατάρτισης που προσφέρονται από τους ειδικούς.

Το Professional Diploma in Social Media Marketing του Digital Marketing Institute ξεκινά ONLINE στις 8 Ιουνίου και εστιάζει στις δέκα ενότητες του Social Media Marketing. Με την ολοκλήρωση των δέκα ενοτήτων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διαμόρφωση επιτυχημένων social media εκστρατειών και την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων.

  • Social Research
  • Content Creation
  • Content Outreach
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram and Snapchat
  • YouTube and Social Video
  • Social Customer Service
  • Strategy and Planning

Ακόμη, μέσω του προγράμματος αυτού, παρέχεται στους εκπαιδευόμενους δωρεάν πρόσβαση στο Membership Platform του DMI, το οποίο παρέχει έγκαιρη εκπαίδευση και συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Μια αποκλειστική και εξελισσόμενη βιβλιοθήκη περιεχομένου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή εργασία και να συνεχιστεί ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος!

Το πρόγραμμα είναι υπό την καθοδήγηση των Global Industry Advisory Champions του Digital Marketing Institute, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και HubSpot μεταξύ άλλων. Επιπλέον, είναι διαπιστευμένο από το European Qualification Framework στο Επίπεδο 5.

Γίνετε Globally Certified Social Media Marketing Specialists!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Professional Diploma in Social Media Marketing στην ιστοσελίδα της ImarComms ή στο τηλέφωνο 22 443220.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)