Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Τα διεθνή τρόφιμα μπήκαν στο καλάθι του καταναλωτή

Η διεθνής κουζίνα ήταν κάποτε ένα ράφι του μπακάλικου που αποτελείτο από μερικά μόνο προϊόντα. Εκεί όπου έβρισκε κανείς σάλτσα σόγιας, noodles, marshmallows και σιρόπι σφενδάμου. Όχι πια. Η μετανάστευση, η εστίαση στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης και η ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης έκανε τους καταναλωτές στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική να είναι όλο και πιο ανοιχτοί σε νέα, διαφορετικά και αυθεντικά διεθνή τρόφιμα.

 

Μετά από μία αγχωτική διετία πολλοί άνθρωποι στράφηκαν στο φαγητό, περισσότερο από ποτέ, ως μέσο άνεσης, ευεξίας και κοινότητας. Οι διατροφικές τάσεις του σήμερα δείχνουν προς έναν γενικό στόχο για καλύτερη υγεία για το σώμα, τον πλανήτη και τα… πορτοφόλια μας. Από το στυλ μαγειρέματος μέχρι τα πρωταγωνιστικά συστατικά, οι ειδικοί εκτιμούν ότι η αγάπη για τα διεθνή τρόφιμα θα γίνουν μόνιμο μέρος του γαστρονομικού τοπίου ακόμη και μετά το 2022.

 

Με κεντρικό πυρήνα τα διεθνή τρόφιμα, τη νέα μεγάλη τάση ανά το παγκόσμιο, ο Mark Pataky, General Manager International – Mezete and Kasih Brands έρχεται να μας δώσει μια νέα… γεύση. Ο Mark Pataky θα εξηγήσει, ενώπιον του 19ου Cyprus Grocery Retail Conference & Awards, γιατί οι καταναλωτές αναζητούν όλο και πιο συχνά τα προϊόντα αυτά και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να τους ικανοποιήσουν και φυσικά να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

 

Τα καίρια ζητήματα του κλάδου

 

Κορυφαία στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα καταφθάσουν την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia για να τοποθετηθούν σε καίρια θέματα που απασχολούν τη βιομηχανία.  Ενημερωθείτε από καταξιωμένους επαγγελματίες και ειδικούς για τις κυρίαρχες τάσεις στο λιανικό εμπόριο ώστε να αξιοποιήσετε πιο σωστά την τεχνολογία, δημιουργώντας συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού. Με την παρουσία σας θα αντιληφθείτε και θα αξιολογήσετε τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών  και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει στο μέγιστο η στρατηγική μάρκετινγκ και διαφήμιση του Οργανισμού σας. Θα μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε απόψεις για τα προβλήματα του κλάδου και να δικτυωθείτε με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του τομέα.

 

Οι καλύτεροι βραβεύονται

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards, στο πλαίσιο της οποίας θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

 

Σε ποιους απευθύνεται

 

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες στελεχών από: Εμπορικές Εταιρείες-Προμηθευτές Λιανικού Εμπορίου, Εταιρείες Λιανεμπορίου-Υπεραγορές, Πολυκαταστήματα-Καταστήματα, Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα, Εταιρείες Logistics, Σύμβουλους Επιχειρήσεων, Εμπορικές Τράπεζες, Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης.

 

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Christoudias Logistics, FlexFin, JCC, KEAN

Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, ECR Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών
Π. Λευτέρη: Πνευματικά Δικαιώματα-Win win μέσα από ειλικρινή συζήτηση
Μεγάλη συζήτηση για τραπεζικό τομέα και ψηφιακό μετασχηματισμό
Άθως Δίκαιος: Η μεγαλύτερη πρόκληση, το όραμα και η σύγχρονη αρχιτεκτονική