Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η TheSoul Publishing παρουσιάζει το BoostCamp

Η βραβευμένη παγκόσμια δύναμη της θετικότητας, TheSoul Publishing, ανακοινώνει την έναρξη του TheSoul BoostCamp που προσφέρει στους αυριανούς δημιουργούς περιεχομένου την ευκαιρία να μάθουν από το κορυφαίο ψηφιακό στούντιο της αγοράς.

Το πρόγραμμα BoostCamp της TheSoul Publishing προσφέρει αυτή την περίοδο τρία μοναδικά προγράμματα σπουδών με αντικείμενο τον ψηφιακό κόσμο. Τα BoostCamps είναι δωρεάν και παρέχουν στους μαθητές την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με αφοσιωμένους μέντορες σε διάφορα τμήματα της TheSoul Publishing. Στο τέλος κάθε BoostCamp, υπάρχει επίσης η ευκαιρία για τους μαθητές να κερδίσουν μια θέση πλήρους απασχόλησης στην εταιρεία.

Τα ενεργά προγράμματα BoostCamp της TheSoul περιλαμβάνουν:

 ●         The MOHO 2D Animation School BoostCamp - Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα τριών εβδομάδων, που δέχεται πλέον αιτήσεις, όπου οι καλύτεροι animators της TheSoul Publishing θα μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία και τις γνώσεις τους.

Χωρισμένοι σε πέντε μαθησιακές ενότητες, οι μαθητές θα διδαχθούν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων, από το στήσιμο σεναρίων και τη δημιουργία απλών πλαισίων χαρακτήρων, έως τη δημιουργία σκηνών από το δημοφιλές κανάλι Avocado Couple της TheSoul.

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, οι απόφοιτοι θα δημιουργήσουν ένα project κινουμένων σχεδίων με βάση ένα παρεχόμενο σενάριο. Εάν ολοκληρώσουν επιτυχώς το τεστ, θα λάβουν πιστοποιητικό και την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα κινουμένων σχεδίων της TheSoul Publishing ως 2D animators.

●   The Video Production BoostCamp - Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο εβδομάδων, για ανερχόμενα ταλέντα στην υποκριτική τον σχεδιασμό βίντεο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του BoostCamp, οι μαθητές της υποκριτικής θα διδαχθούν ένα ευρύ φάσμα νέων δεξιοτήτων, όπως πώς να υποδύονται διάφορους ρόλους μπροστά στην κάμερα μέσω δύο ξεχωριστών σχολών. Η Δραματική Σχολή προσφέρει στους μαθητές ένα πρόγραμμα προσομοίωσης των δημοφιλών μας έργων ζωντανής δράσης, συμπεριλαμβανομένου του 123GO! και του La La Life και η Σχολή Χειροτεχνίας, όπου οι μαθητές θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σχετικά με το τι χρειάζεται για την ανάπτυξη βίντεο χειροτεχνίας για τα κανάλια μας 5-Minute Crafts και Slick Slime Sam.

Οι σχεδιαστές βίντεο θα μάθουν πώς να εργάζονται με μια επαγγελματική κάμερα DSLR, να ρυθμίζουν τον φωτισμό για κάθε περίσταση, τα βασικά στοιχεία της λήψης βίντεο, καθώς και πώς να δουλεύουν με τους ηθοποιούς στο γύρισμα. Εκτός από την εκμάθηση δεξιοτήτων πίσω από την κάμερα, οι μαθητές θα μάθουν επίσης πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό επεξεργασίας Adobe Premiere μαζί με τα βασικά της δουλειάς του παραγωγού. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στα ευρωπαϊκά μας στούντιο στη Λεμεσό και στη Ρίγα της Λετονίας.

●   The Social Media Manager (SMM) BoostCamp - Ένα διαδικτυακό πρόγραμμα έξι εβδομάδων για επίδοξους διαχειριστές Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

 Με τη συνδρομή της επαγγελματικής ομάδας διαχειριστών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της TheSoul Publishing, η οποία θα μοιραστεί την εμπειρία και τις γνώσεις της με τους μαθητές σε όλη τη διάρκεια του BoostCamp, αυτή η μοναδική μαθησιακή εμπειρία θα χωριστεί σε τρία επίπεδα. Στις δύο πρώτες εβδομάδες οι μαθητές θα διδαχθούν τις βασικές έννοιες & όρους, καθώς θα εξοικειώνονται με τις διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δουλέψουν με τις ίδιες τις κύριες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, FaceBook, Instagram και TikTok μαθαίνοντας τις δυνατότητες, τα οφέλη και τις προκλήσεις κάθε πλατφόρμας. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες οι μαθητές θα εμβαθύνουν στις ιδιαιτερότητες του ρόλου ενός διαχειριστή Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για την TheSoul Publishing. Με την επιτυχή ολοκλήρωση και των τριών επιπέδων, οι απόφοιτοι θα λάβουν καθεστώς προτεραιότητας κατά την υποβολή αίτησης για εργασία στην TheSoul Publishing.

«Είναι ένα πράγμα να προσφέρουμε δωρεάν εκπαίδευση για τα μέλη της ομάδας μας, αλλά η TheSoul Publishing προχώρησε ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας την ίδια ευκαιρία και σε άτομα εκτός εταιρείας οπουδήποτε στον κόσμο», δήλωσε ο Patrik Wilkens, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων της TheSoul Publishing. «Ως ένα ταχέως κινούμενο ευέλικτο στούντιο περιεχομένου, είμαστε συνεχώς σε επιφυλακή για τις επόμενες αναδυόμενες τάσεις καθώς και για φρέσκα και συναρπαστικά ταλέντα. Τα BoostCamps είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να εκπαιδεύσουμε, να ενθουσιάσουμε και να βρούμε τους αυριανούς ηγέτες στον χώρο της παραγωγής περιεχομένου σήμερα».

Για περισσότερα, επισκεφθείτε τον ιστότοπο καριέρας της TheSoul Publishing για επιπλέον λεπτομέρειες γύρω από τα μαθήματα και τις αιτήσεις

Δειτε Επισης

Μαρίνα Χατζημανώλη: Μεγάλη επιτυχία η επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του ΔΝΟ
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Η πράσινη μετάβαση και οι στόχοι της Ε.Ε. σε ημερίδα του Ινστιτούτου Κύπρου
Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται νέες αιτήσεις για startups
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώνουν δυνάμεις
ΙδΕΚ: Αυξημένο ενδιαφέρον για το Disrupt-Νέα καταληκτική ημερομηνία και επιπρόσθετος προϋπολογισμός
Εθελοντική αιμοδοσία από την Imperio
Σήμερα η δεύτερη και τελευταία μέρα του Cyprus Job Fair: 50 εργοδότες με 1000 θέσεις εργασίας σε περιμένουν
EUHeyday: Πώς η Ευρωπαϊκή Πολιτική Συνοχής διαμορφώνει την καθημερινότητά μας