Aegean: Πτήσεις Αθήνα-Πάφος επεκτείνονται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2022

Σε συνέχεια της εξαγγελίας της Aegean τον Απρίλιο για εκτέλεση αριθμού πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Πάφου  με το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφος-Αθήνα μετά από πρόσφατη απόφαση της, διευρύνεται πλέον η δραστηριότητά της αερογραμμής μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 2022 επεκτείνοντας ουσιαστικά πτήσεις συνολικά για 6 μήνες.

Συγκεκριμένα, από τις 25 Ιουλίου 2022, η Πάφος θα συνδέεται με την Αθήνα με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αυξημένη προσβασιμότητα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό δίκτυο της Aegean Airlines.

Παράλληλα με στόχο να γνωστοποιηθεί ακόμη περισσότερο το δρομολόγιο κυρίως εκτός Κύπρου, η ΕΤΑΠ με την ομάδα της Aegean διοργανώνει στις 3-5 Ιουνίου ταξίδι γνωριμίας Ελλαδιτών τουριστικών πρακτόρων με τον προορισμό “Πάφο”.

H ΕΤΑΠ προσβλέπει σε μια επιτυχή παρουσία της Aegean στην Πάφο  και ευελπιστεί ότι στο άμεσο μέλλον η αερογραμμή θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο παρουσίας της στην Πάφο και έναρξη τακτικού προγράμματος πτήσεων από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου σε ολόχρονη βάση.   

Δειτε Επισης

«Ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτών για Great Sea Interconnector, προσανατολίζεται σε συμμετοχή η Κ.Δ.»
Τρ. Κύπρου: Αλλαγές στα Διοικητικά Συμβούλια-Παραίτηση Σοφιανού και νέοι διορισμοί
Γνωστοί Αφγανοί με κυπριακή υπηκοότητα σε κυρώσεις από τις ΗΠΑ-Κατηγορούνται για διαφθορά
Μ. Κεραυνός: Η αναβάθμιση από Fitch, το νέο πλαίσιο για τις εκποιήσεις και το κρατικό μισθολόγιο
Κωνσταντίνος Ηροδότου: To ψηφιακό ευρώ δεν θα είναι απειλή
Διορία μέχρι 31 Μαρτίου στη Chevron για βέλτιστο σχέδιο ανάπτυξης του «Αφροδίτη»
Νέα εποχή στις οικονομικές σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας με νέα συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας
Bean Bar: Νέο κατάστημα στην Κολωνακίου στη Λεμεσό
Η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού με στόχο την προσέλκυση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας
O Head of Startup Business Development της AWS αποκλειστικά στο InBusinessNews