Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Παρουσίαση Ειδικής Έκδοσης MARKETING ROI

Ζούμε σε έναν κόσμο που κινείται στους ρυθμούς των social media. Διαδικτυακή επισκεψιμότητα, likes στο Instagram, shares και ένδοξες LinkedIn αναρτήσεις…Κι όμως η επιτυχία μέσα από την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι δεδομένη. To να εστιάσει ένας οργανισμός σε επιφανειακά στατιστικά και τάσεις της εποχής χωρίς να λαμβάνετε υπόψη μια ολιστική άποψη για το σύνολο των ενεργειών είναι αυτό που στην ουσία διαφοροποιεί τις εκστρατείες που «δούλεψαν χωρίς μεγάλη επιτυχία»» από το «απέδωσαν και έφεραν κέρδη». Το ολοκληρωμένο μάρκετινγκ συνδυάζει ψυχολογία, επιστήμη δεδομένων, τεχνολογία και πωλήσεις.

Μια αποκλειστική παρουσίαση της ειδικής έκδοσης MARKETING ROI με Special Guest τον Jon Burkhart, Award-winning International Keynote Speaker, Marketing Guy, TBC Global που διοργανώνουν το περιοδικό INBusiness και η ORB Communications έρχεται να «ταράξει τα νερά» και να ενημερώσει για τις κατάλληλες λύσεις, την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο CiC Mercedes-Benz Showroom. Ο Burkhart θα παρουσιάσει το θέμα “Effective Communication: Measuring the Return of Investment in our Marketing, Advertising and Communications Budget” σε μια ομιλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Ο διεθνώς βραβευμένος κεντρικός ομιλητής και υπεύθυνος στρατηγικής περιεχομένου έχει συγγράψει το «Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising».  Έχει επίσης συνεργαστεί με κορυφαίες επωνυμίες ως ειδικός στο influence marketing μέσω της TBC Global, της εταιρείας συμβούλων μάρκετινγκ, με έμφαση στα αθλητικά και ταξιδιωτικά brand. Αυτές οι επωνυμίες κατάφεραν να ανακαλύψουν (και να εμπλουτίσουν) την καμπάνια τους και το story πίσω από το brand τους χάρη στα κορυφαία εργαστήρια του Burkhart που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο στη Ναυτιλιακή Σύνοδο Κορυφής του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
Lidl Κύπρου: Στηρίζει για ακόμα μια χρονιά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
Ενεργή παρουσία της Alpha Bank Cyprus Ltd στο 11ο Banking Forum & FinTech Expo
Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα