Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

H Νέα Ψηφιακή Συμφωνία για έξυπνες πόλεις

Οι έξυπνες πόλεις μπορούν να προσφέρουν τρόπους αντιμετώπισης των δημογραφικών αλλαγών μέσω της αξιοποίησης της τεχνολογίας και των δεδομένων. Η ανθρωπότητα καλείται να προετοιμαστεί και να προετοιμάσει τις κοινότητές της για προσέλκυση επενδύσεων,  τόνωσης της καινοτομίας και προσέλκυση των τεχνολογικών εταιρειών που συμβάλλουν καταλυτικά στον σύγχρονο τρόπο ζωής των κατοίκων των πόλεων.

Μια Νέα Ψηφιακή Συμφωνία κρίνεται ως ζωτικής σημασίας. Μια συμφωνία που θα διατυπώνει ένα όραμα για την ψηφιοποιήση της κοινότητας καθώς και ένα υποτυπώδες, πρακτικό πλαίσιο δομικών στοιχείων θα επιτρέψει στις κυβερνητικές αρχές να διερευνήσουν την ουσία της ψηφιοποιήσης, τον τρόπο με τον οποίο οι κοινότητές τους μπορούν να επωφεληθούν από το επόμενο άλμα της ψηφιακής αλλαγής.

Τι χρειάζεται για να προετοιμαστούν οι πόλεις μας για το επόμενο κύμα αλλαγών που τροφοδοτείται από τη ψηφιοποιήση; Ο Dr Bas Boorsma, Chief Digital Officer στο City of Rotterdam, έχει πει και γράψει πολλά για τη νέα ψηφιακή συμφωνία όπως ο ίδιος την περιγράφει. Το κοινό της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να τον ακούσει στο πλαίσιο του 2ου Limassol Business and Investment Summit που παρουσιάζει η Prospectacy Ltd όπου θα αναλύσει το πώς χτίζουμε τη Νέα Ψηφιακή Συμφωνία. Ο ομιλητής, που είναι επίσης Professor of Practice, του Urban Innovation & Smart City, στο Thunderbird School of Global Management θα εξηγήσει ποιοι είναι μερικοί από τους ακρογωνιαίους λίθους των στρατηγικών αστικής καινοτομίας που οδηγούν σε επιτυχή αποτελέσματα.

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις

To 2o Limassol Business and Investment Summit την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στο Parklane Resort & Spa θα αναδείξει το πώς η Λεμεσός μπορεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική της και τι άλλο χρειάζεται να γίνει από τη δημόσια και ιδιωτική σφαίρα ώστε να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό με άλλες μεγάλες ανεπτυγμένες πόλεις του κόσμου.

Δηλώστε συμμετοχή και πληροφορηθείτε από τους πρωταγωνιστές που κινούν τα επιχειρηματικά νήματα της πόλης για τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες. Το Συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματικούς ηγέτες, CEO’s, Managing Directors, Προέδρους και Μέλη ΔΣ και άλλους εκπροσώπους μεγάλων Οργανισμών με έδρα τη Λεμεσό. Ενδιαφέρει επίσης κυβερνητικά στελέχη, διπλωμάτες και άλλους πολιτικούς σε κέντρα λήψης αποφάσεων και Μ.Μ.Ε.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου και για εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Prospectacy Ltd

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Demetriades Handling, Emerland Development, Great Place to Work

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: The Cyprus Institute of Marketing (CIM)

Με τη στήριξη (μέχρι στιγμής): Invest Cyprus, Techisland

Σε συνεργασία με: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού

Χορηγοί Επικοινωνίας:  περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ Reporter

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)