Ο Πρέσβης της Αιγύπτου στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/5/22) στα Γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, συνάντηση του Πρέσβη της Αιγύπτου, ΑΕ κ. Amr Hamza, με τους κ. Χ. Λοϊζίδη, Πρόεδρο, κα Α. Μιχαηλίδου, Αναπλ. Πρόεδρο ΔΣ και κ. Φ. Ρουσουνίδη, Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ καλωσόρισε τον Πρέσβη της Αιγύπτου στα Γραφεία του Συνδέσμου και στη συνέχεια έγινε μια αλληλο-ενημέρωση για την περίοδο της πανδημίας στις δύο χώρες, για την έλλειψη εργατικού δυναμικού στην Κύπρο και για το γεγονός ότι η Αίγυπτος θα μπορούσε να καταστεί τροφοδότης έμπειρου εργατικού δυναμικού για την τουριστική μας βιομηχανία.

Τόσο από πλευράς του Πρέσβη της Αιγύπτου, όσο και από πλευράς του ΠΑΣΥΞΕ, τονίσθηκε η ανάγκη της συνέχισης των προσπαθειών για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και για τη δημιουργία κοινών τουριστικών πακέτων για ανάπτυξη του τουρισμού. 

Δειτε Επισης

«Ενδιαφέρον μεγάλων επενδυτών για Great Sea Interconnector, προσανατολίζεται σε συμμετοχή η Κ.Δ.»
Τρ. Κύπρου: Αλλαγές στα Διοικητικά Συμβούλια-Παραίτηση Σοφιανού και νέοι διορισμοί
Γνωστοί Αφγανοί με κυπριακή υπηκοότητα σε κυρώσεις από τις ΗΠΑ-Κατηγορούνται για διαφθορά
Μ. Κεραυνός: Η αναβάθμιση από Fitch, το νέο πλαίσιο για τις εκποιήσεις και το κρατικό μισθολόγιο
Κωνσταντίνος Ηροδότου: To ψηφιακό ευρώ δεν θα είναι απειλή
Διορία μέχρι 31 Μαρτίου στη Chevron για βέλτιστο σχέδιο ανάπτυξης του «Αφροδίτη»
Νέα εποχή στις οικονομικές σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας με νέα συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας
Bean Bar: Νέο κατάστημα στην Κολωνακίου στη Λεμεσό
Η μεγάλη ανάπτυξη της Μητρόπολης Λεμεσού με στόχο την προσέλκυση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας
O Head of Startup Business Development της AWS αποκλειστικά στο InBusinessNews