Το GOLD στο διεθνές ναυτιλιακό συνέδριο & έκθεση Posidonia 2022

Το τεύχος Μάϊου του περιοδικού GOLD θα επικεντρωθεί στο «Cyprus Maritime Cluster» και στον ρόλο του στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία. Σημειώνεται ότι, το περιοδικό θα διανεμηθεί και στους συμμετέχοντες στο διεθνές ναυτιλιακό συνέδριο & έκθεση Posidonia 2022, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6-10 Ιουνίου.

Στο τεύχος Μάϊου του περιοδικού GOLD, που θα παρουσιάσει η Eurobank Κύπρου, φορείς της τοπικής και παγκόσμιας ναυτιλίας θα μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθώς και τις λύσεις ώστε να τις ξεπεράσουν. 

Αναλυτικότερα, οι Adina Vălean, Roel Hoenders, Esben Poulsson, Βασίλειος Δημητριάδης, Φίλιππος Φίλης, Θέμης Παπαδόπουλος, Θωμάς Καζάκος, Πόλυς Χατζιωάννου και Γιώργος Τσαβλίρης θα μοιραστούν τις γνώσεις τους επί του θέματος.

Επίσης, το περιοδικό θα φιλοξενήσει συνεντεύξεις με του Αργύρη Χάριστα και του Άριστο Φίλη καθώς και παρουσιάσεις από το WISTA Cyprus, το Cyprus Marine and Maritime Institute (CMMI) καθώς και από το Cyprus Foundation of the Sea (CyFoS).

Το Cyprus Maritime Cluster θα περιλαμβάνει επίσης ειδικά ένθετα, όπου 18 εταιρείες που σχετίζονται με τη ναυτιλία θα παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις απόψεις τους αλλά και το Boating & Yachting στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένης συνέντευξης με τον Ερμή Ν. Στεφάνου, Πρόεδρο, Cyprus Marinas Association (CMA) .

Δειτε Επισης

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ήταν χρυσός χορηγός του φιλανθρωπικού δείπνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Νέο ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση €200.000 από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Σεμινάριο Harris Kyriakides: «Latest Developments in Banking Litigation»
Έμπρακτη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»-Τα σχέδια που έρχονται
Έκκληση ΣΥ.ΚΕ.Α.Α. προς βουλευτές: Μην επιβραβεύσετε την ανισότητα, προστατέψτε τους ασθενείς
Σημαντικό βήμα για επέκταση του παγκόσμιου δικτύου του AUB Mediterraneo-Υπέγραψε MoU με το Πανεπιστήμιο Jiliang Κίνας
Καινοτόμα φωτονικά κυκλώματα για τα δίκτυα 6G-Νέο έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση ΙδΕΚ
EY Κύπρου και CIM Cyprus Business School ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν το πρόγραμμα EY Learn & Earn
Partners: 30 χρόνια πορείας, δημιουργίας και αλλαγής στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Κύπρο