powered by

Η Anemi Trustees πρωτοπόρος στο Trust business στην Κύπρο

Η Anemi Trustees είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες δημιουργίας και διαχείρισης εμπιστευμάτων. Υπηρεσίες διαχείρισης και σχεδιασμού περιουσίας επίσης προσφέρονται μέσω σχεδιασμού διαδοχής, συνέχισης, διατήρησης κεφαλαίου και επένδυσης εισοδημάτων.

Η νεοσυσταθείσα ομάδα της Anemi αποτελείται από έμπειρους και υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες με καλή γνώση των περί Εμπιστευμάτων και Εταιρικού νόμων και παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές για θέματα εμπιστευμάτων και διαδοχής.

Με μια πλούσια ιστορία σχεδόν 35 ετών, και ως αποτέλεσμα του πρόσφατου spin-off από την Totalserve Trustees Ltd, η Anemi θεωρείται δικαίως ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των εμπιστευμάτων στην Κύπρο.

Η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κα. Έμιλυ Γιολίτη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας  εξέφρασε «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τo ξεκίνημα της εταιρείας Anemi Trustees, ένα spin-off από την Totalserve Trustees, συνδυάζοντας την εμπειρία της παλιάς και νέας προοπτικής. Η νέα ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει την εξέλιξη της εταιρείας σε μια δυναμική, σύγχρονη και μοντέρνα εταιρεία, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τα εμπιστέυματα. Στόχος μας ήταν να διαχωρίσουμε τις υπηρεσίες μας από αυτές της Totalserve, προκειμένου να παρέχουμε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες στο πελατολόγιο μας, διατηρώντας παράλληλα την άμεση συνεργασία με εταιρείες που συνεργαζόμαστε».

Η νέα ιστοσελίδα της Anemi προσφέρει μια δυναμική σχεδίαση, εύκολη στη χρήση σε υπολογιστές, κινητά ή tablet. Σχετικά με την πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες, την ομάδα και τα νέα της εταιρείας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.anemitrustees.com.

Δειτε Επισης

Προσοχή σε απατηλά επενδυτικά προγράμματα συνιστά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών
Σε κέρδη 4,5 δις ευρώ στοχεύουν οι ελληνικές τράπεζες το 2025
Κάλεσμα Συνδέσμου Εξαγοράς Πιστώσεων σε δανειολήπτες-Επικαιροποιήστε άμεσα τα στοιχεία σας
Άλμα στα νέα δάνεια τον Μάρτιο με ώθηση από τα μεγάλα επιχειρηματικά-Μείωση στα επιτόκια
Οριακή μείωση ΜΕΔ στον τραπεζικό τομέα τον Φεβρουάριο-Περιορίστηκαν στα €1,55 δις
Αναβάθμισε τις καταθέσεις της Τρ. Κύπρου ο Moody’s-Η υψηλότερη αξιολόγηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών τραπεζών
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Προσωρινή ανακούφιση σε «εγκλωβισμένους» αγοραστές το πάγωμα εκποιήσεων έως τον Ιούλιο
Στον όγδοο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Money Quiz η Κύπρος-Πάνε Βρυξέλλες οι νικητές από το Γυμνάσιο «Βεργίνα»
Η νέα Οδηγία της ΚΤΚ για παρεμπόδιση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας
Αλώβητες από τους δασμούς των ΗΠΑ οι κυπριακές τράπεζες-Βλέπει θετικές προοπτικές για Τρ. Κύπρου και Ελληνική ο Fitch