Συμμετοχή του Σωκράτη Σολομίδη στην Τεχνική Επιτροπή του ILO

Σημαντική διάκριση και μεγάλη τιμή η αναγνώριση από την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (International Labour Organization - ILO) της τεχνογνωσίας και της επαγγελματικής αξίας του κ. Σωκράτη Σολομίδη, Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ως εκπροσώπου του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ).

Μετά από υπόδειξη της ΟΕΒ, το ILO έχει επιλέξει τον κ. Σολομίδη ανάμεσα σε πλειάδα άλλων υποψηφιοτήτων από Εργοδοτικές Οργανώσεις από όλο τον κόσμο, ως ένα από τους οκτώ εκπροσώπους των Εργοδοτών, για συμμετοχή στην υψηλού επιπέδου Τριμερή Τεχνική Επιτροπή για τη «Βιώσιμη Ανάκαμψη στον Τουριστικό Τομέα από την Πανδημία του Covid-19», που θα συνεδριάσει από τις 25 έως τις 29 Απριλίου 2022, στη Γενεύη της Ελβετίας.

Στα πλαίσια των εργασιών της Επιτροπής, θα συζητηθούν τρέχοντα και αναδυόμενα ζητήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές, στρατηγικές και καλές πρακτικές για την ασφαλή και βιώσιμη ανάκαμψη καθώς και για την προώθηση της αξιοπρεπούς εργασίας στον τουριστικό τομέα. Στόχος της Επιτροπής, είναι η επεξεργασία και υιοθέτηση συμπερασμάτων που θα περιλαμβάνουν Συστάσεις για μελλοντική δράση από το ILO και τα Μέλη του ανά το παγκόσμιο. 

Δειτε Επισης

Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
Πρόεδρος της EMERG για το 2024 ο Πέτρος Γαλίδης
Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol ο Simon Pitout
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ