powered by

Στην Deloitte Κύπρου το βραβείο στην κατηγορία επιχείρηση

Η Delloite Κύπρου απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ sponsored by Demetriades Handling κατά τα 14α IN Business Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Απρίλιου.    

  • DELOITTE ΚΥΠΡΟΥ

Περιλαμβάνεται στους μεγαλύτερους οίκους παροχής υπηρεσιών της Κύπρου, παρέχοντας ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους για περισσότερα από 60 χρόνια.

Εργοδοτεί πάνω από 750 άτομα σε Λευκωσία και Λεμεσό. H Deloitte προσφέρει μετρήσιμες και βιώσιμες λύσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης του κοινού στην αγορά, βοηθά τους πελάτες της να αναπτυχθούν και ανοίγει τον δρόμο προς μια ισχυρότερη οικονομία, πιο δίκαιη κοινωνία και έναν βιώσιμο κόσμο.

Είναι μέρος ενός παγκόσμιου οργανισμού με περισσότερα από 345.000 άτομα σε πάνω από 150 χώρες και περιοχές.

Τα βραβεία παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by Epic.
  • Xρυσός χορηγός η RCB.
  • Aργυροί χορηγοί καταστήματα Σκλαβενίτης, EcommBx και το ουίσκι Glenfiddich.
  • Xορηγός Επικοινωνίας ΑΛΦΑ Κύπρου.

Δειτε Επισης

Ο Όμιλος Παπαέλληνας επιλέγει την IBM Envizi για τη διαχείριση δεδομένων βιωσιμότητας
Από ικανό στέλεχος σε αποτελεσματικό ηγέτη: Εξειδικευμένο σεμινάριο για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Συνέδριο Unlocking Investment Through Public-Private Partnerships (PPPs)
Απογευματινή εκδήλωση του ACEMPI για το ηλεκτρονικό χρήμα στην Κύπρο
Η γκαλερί «Γκαράζ» παρουσιάζει την ατομική έκθεση «Πτυχώσεις» της Αντρεάνας Καμπανέλλα
Βιωματική ξενάγηση εκπροσώπων ΜΜΕ στο Ronald McDonald House (pics)
Myeurolife App: Η εφαρμογή που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών της Eurolife
Επίσημη πρώτη για το έργο CY-TRUST: Ενίσχυση κυβερνοασφάλειας μέσω Τομεακών Κέντρων Επιχειρησιακής Ασφάλειας
Διεθνές συνέδριο για το παγκόσμιο ζήτημα του νερού από το Audencia Business School
Η COFFEEHOUSE στην υπηρεσία φαγητού των φιλάθλων στο FIBA EuroBasket 2025