Ν. Αναστασιάδης: Θερμά συγχαρητήρια στην IMH για τα IN Business Awards

Θερμά συγχαρητήρια στην IMH για το γεγονός έχει κατορθώσει μέσα από τη δράση της να δημιουργήσει ένα θεσμό που έχει εμπεδωθεί και καθιερωθεί ως θεσμός αριστείας στο επιχειρείν, εξέφρασε στον χαιρετισμό του κατά την τελετή απονομής των 14ων IN Business Awards, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απένειμε στον Κωστάκη Λοΐζου, εκτελεστικό πρόεδρο του Ομίλου Louis και πρόεδρο της Louis Plc, το τιμητικό βραβείο «Lifetime Achievement Award».

Διαβάστε εδώ: Τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στον Κωστάκη Λοΐζου

Απονέμοντας το βραβείο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «θα ήθελα πριν αναφερθώ στον βραβευόμενο επιχειρηματία, να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια στην IMH, διότι έχει κατορθώσει μέσα από τη δράση της να δημιουργήσει ένα θεσμό που έχει εμπεδωθεί και καθιερωθεί ως θεσμός αριστείας στο επιχειρείν».

«Η αποψινή πραγματικά μεγαλειώδης σύναξη του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου», συνέχισε, «δημιουργεί μια άλλη δυναμική. Βεβαίως, περνούμε δύσκολα, εξωγενείς παράγοντες πάντοτε επηρεάζουν και το κυπριακό επιχειρείν, όμως, δοκιμαστήκαμε και σε δυσκολότερες συνθήκες και επιτύχαμε».

Αναφερόμενος στον Κωστάκη Λοΐζου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ελληνική γλώσσα είναι από τις πλουσιότερες, όταν όμως καλείσαι να αναφερθείς σε έναν επιχειρηματία με τη δράση του βραβευόμενου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι λέξεις δεν μπορούν να μεταδώσουν αυτό που ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αντιπροσωπεύει.

«Ένας οραματιστής, ένας δραστήριος επιχειρηματίας, με ήθος και με πείσμα που έχει κατορθώσει να διακριθεί στις δραστηριότητες που αφορούν τον τουρισμό, να αναδείξει και να προβάλει τη χώρα μας και δικαίως απόψε βραβεύεται», τόνισε ο Νίκος Αναστασιάδης.

«Δεν χρειάζονται περισσότερα», επισήμανε, «παρά μόνο να αναφέρω ότι χάρη σε αυτή του τη δράση έχει βραβευθεί από την Ελλάδα, από την Κύπρο και άλλες χώρες. Για αυτή τη δράση του ο τιμώμενος με το Lifetime Achievement Award είναι ο κ. Κωστάκης Λοΐζου».

Τα 14α ΙΝ ΒUSINESS AWARDS παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by Epic.
  • Xρυσός χορηγός η RCB.
  • Aργυροί χορηγοί καταστήματα Σκλαβενίτης, EcommBx και το ουίσκι Glenfiddich.
  • Xορηγός Επικοινωνίας ΑΛΦΑ Κύπρου.

Δειτε Επισης

ΙN Βusiness Awards: Lifetime Achievement Award στον Χρίστο Μαυρέλλη
Παραδοχή Χριστοδουλίδη: «Το κράτος δεν μπορεί από μόνο του, θα καλέσουμε τις εταιρείες...»
ΙN Βusiness Awards: Editor’s Choice Award στον Alexey Gubarev
ΙN Βusiness Awards: BMW Excellence Award στον Δημήτρη Ζόππο
ΙN Βusiness Awards: Στα Jumbo το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο Manager εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή στον Μάριο Καπιρή
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο «επιχειρηματικής καινοτομίας» στην Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ
ΙN Βusiness Awards: Βραβείο «Best Customer Service» στους Φούρνους Ζορπάς
ΙN Βusiness Awards: Στην LIDL Κύπρου το βραβείο ESG-EKE
ΙN Βusiness Awards: Στην Oikos Group το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη γης/Κατασκευές»