Ν. Αναστασιάδης: Θερμά συγχαρητήρια στην IMH για τα IN Business Awards

Θερμά συγχαρητήρια στην IMH για το γεγονός έχει κατορθώσει μέσα από τη δράση της να δημιουργήσει ένα θεσμό που έχει εμπεδωθεί και καθιερωθεί ως θεσμός αριστείας στο επιχειρείν, εξέφρασε στον χαιρετισμό του κατά την τελετή απονομής των 14ων IN Business Awards, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απένειμε στον Κωστάκη Λοΐζου, εκτελεστικό πρόεδρο του Ομίλου Louis και πρόεδρο της Louis Plc, το τιμητικό βραβείο «Lifetime Achievement Award».

Διαβάστε εδώ: Τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στον Κωστάκη Λοΐζου

Απονέμοντας το βραβείο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «θα ήθελα πριν αναφερθώ στον βραβευόμενο επιχειρηματία, να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια στην IMH, διότι έχει κατορθώσει μέσα από τη δράση της να δημιουργήσει ένα θεσμό που έχει εμπεδωθεί και καθιερωθεί ως θεσμός αριστείας στο επιχειρείν».

«Η αποψινή πραγματικά μεγαλειώδης σύναξη του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου», συνέχισε, «δημιουργεί μια άλλη δυναμική. Βεβαίως, περνούμε δύσκολα, εξωγενείς παράγοντες πάντοτε επηρεάζουν και το κυπριακό επιχειρείν, όμως, δοκιμαστήκαμε και σε δυσκολότερες συνθήκες και επιτύχαμε».

Αναφερόμενος στον Κωστάκη Λοΐζου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως η ελληνική γλώσσα είναι από τις πλουσιότερες, όταν όμως καλείσαι να αναφερθείς σε έναν επιχειρηματία με τη δράση του βραβευόμενου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι λέξεις δεν μπορούν να μεταδώσουν αυτό που ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας αντιπροσωπεύει.

«Ένας οραματιστής, ένας δραστήριος επιχειρηματίας, με ήθος και με πείσμα που έχει κατορθώσει να διακριθεί στις δραστηριότητες που αφορούν τον τουρισμό, να αναδείξει και να προβάλει τη χώρα μας και δικαίως απόψε βραβεύεται», τόνισε ο Νίκος Αναστασιάδης.

«Δεν χρειάζονται περισσότερα», επισήμανε, «παρά μόνο να αναφέρω ότι χάρη σε αυτή του τη δράση έχει βραβευθεί από την Ελλάδα, από την Κύπρο και άλλες χώρες. Για αυτή τη δράση του ο τιμώμενος με το Lifetime Achievement Award είναι ο κ. Κωστάκης Λοΐζου».

Τα 14α ΙΝ ΒUSINESS AWARDS παρουσίασε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by Epic.
  • Xρυσός χορηγός η RCB.
  • Aργυροί χορηγοί καταστήματα Σκλαβενίτης, EcommBx και το ουίσκι Glenfiddich.
  • Xορηγός Επικοινωνίας ΑΛΦΑ Κύπρου.

Δειτε Επισης

ΚυπροΕλλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Αιμοδοσία εις μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη
Το CIM-Cyprus Business School διαχρονικά δίπλα στην Europa Donna Κύπρου
Αντικαρκινικός Σύνδεσμος και Τρ. Κύπρου καλούν όλους στην Πορεία Χριστοδούλας 2023
Κρίσιμος ο ρόλος του χρηματοοικονομικού τομέα στην πράσινη μετάβαση (video)
Universal Life: Στήριξη στους νέους με ρευματοπάθειες
Ογκολογικό Τρ. Κύπρου: Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη
Η PPD Global εμπιστεύεται την μπύρα ΛΕΩΝ στη Gnomi
Γραφείο Διασύνδεσης Frederick: Ημερίδα αφιερωμένη στις τοποθετήσεις φοιτητών
Παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί στο CIM Summit 2023