powered by

Δήμος Λεμεσού: Προσφορές για συναυλία στο πλαίσιο του Κατακλυσμού

Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές για συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Κατακλυσμού, το τριήμερο 11-12-13 Ιουνίου 2022, στην μεγάλη αποβάθρα του Παραθαλάσσιου Πολυλειτουργικού Πάρκου της Επίχωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, προσφοροδότες μπορεί να είναι γραφεία παραγωγών, οργανωμένα πολιτιστικά σύνολα ή μεμονωμένοι καλλιτέχνες, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πολύχρονη πείρα στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων (να υποβληθεί βιογραφικό).

Οι προσφορές πρέπει να περιλαμβάνουν προτάσεις για καλλιτεχνικό πρόγραμμα συναυλίας ή πολύ-θεάματος και τεχνική υποστήριξη αντάξια του καλλιτεχνικού επιπέδου του συγκροτήματος που θα υποβληθεί. Σημειώνεται ότι ο τεχνικός εξοπλισμός θα παραμείνει στο χώρο εκδηλώσεων για τρεις μέρες ώστε να μπορεί να καλύψει τεχνικά τα άλλα δύο καλλιτεχνικά προγράμματα. 

Τονίζεται πως προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγές υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, που είναι αφιερώματα σε καλλιτέχνες, συνθέτες, ποιητές/ στιχουργούς, αλλά και θεματικές ενότητες, σε παραγωγές που είναι καλλιτεχνικά αντάξιες του οικονομικού κόστους τους (η καλλιτεχνική τους πορεία να εξασφαλίζει την ποιότητα και προσέλευση του κοινού) και παραγωγές που θα προταθούν από φορείς με δοκιμασμένη αξία σε παραγωγές μεγάλων και ποιοτικών διοργανώσεων (οργανισμοί με το κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό  και με εμπειρία σε εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς).

Οι προτάσεις, προστίθεται,  πρέπει να συνάδουν με τα δεδομένα της ευρύτερης κατάστασης της κυπριακής οικονομίας και να κυμανθούν σε λογικά πλαίσια κοστολόγησης, το οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει, αμοιβές, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές, διακινήσεις, διατροφές, φόρο εισοδήματος καλλιτεχνών (σε περίπτωση καλλιτεχνών από το εξωτερικό), ηχητικό σύστημα για κάλυψη κοινού 2,000 με 3,000 ατόμων, καλλιτεχνικούς φωτισμούς που ν` ανταποκρίνονται στο εκτόπισμα της εκδήλωσης, καθώς και βασικό φωτισμό πλατείας ακροατηρίου, ως επίσης και ΦΠΑ.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορά για πιθανή διοργάνωση παιδικών παραστάσεων (θέατρο σκιών κλπ) στο θεατράκι του μόλου, με κάλυψη 500 θεατών, για τρεις μέρες.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο και να παραδοθούν στα γραφεία του Πολιτιστικού Τμήματος μέχρι την Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Δειτε Επισης

Ηγετικές παρεμβάσεις και διεθνής αναγνώριση στη 64η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΛΚ
Νίκος Χειμαρίδης: Σταθερός και φιλικός προς τους επενδυτές προορισμός η Κύπρος-Φάρος το παράδειγμα με την Ινδία
Jean Bouquot (IFAC): Διεθνές παράδειγμα επιτυχίας η Κύπρος-Αναγνώριση συμβολής του ΣΕΛΚ από την Αννίτα
Στην τελική φάση η ετοιμασία των νομοσχεδίων για την φορολογική μεταρρύθμιση-Η διττή πρόκληση για την Κύπρο
Κ. Ιορδάνου: Η καλύτερη άμυνα σε τέτοιους καιρούς...Ενδυνάμωση οικονομίας, ελκυστικότητα, εμπιστοσύνη ξένων επενδυτών
Νέος προέδρος του ΣΕΛΚ ο Οδυσσέας Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Ανδρέου-Τα μέλη του Δ.Σ.
ΑνΑΔ: Πολυεπιχειρησιακά προγράμματα κατάρτισης με δαπάνη €33,5 εκ.-Αφορούν όλους τους τομείς της οικονομίας
Τίμησε τους Ελλαδίτες που υπηρέτησαν στην Κύπρο η ΕΤΥΚ-Αποκαλυπτήρια Μνημείου στην Κεραμωτή Καβάλας
BPW Cyprus: Δυναμική παρουσία στο συνέδριο της BPW Europe στη Μάλτα
Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad