E-Cars: Νέο multi-brand showroom στο Mall of Cyprus (pics)

Επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν, το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο multi-brand showroom της E-Cars Group, στη Λευκωσία.

Το multi-brand showroom, στο Annex 3, στους χώρους του Mall of Cyprus δημιουργήθηκε με καινοτόμο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για να καλύψει τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και τις προσωπικές απαιτήσεις των πελατών της.

Μέσα σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ., που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία του κάθε Brand που εκπροσωπεί, η E-Cars Group καλεί τους λάτρεις της αυτοκίνησης να δουν από κοντά μια μεγάλη γκάμα πολυτελών καινούριων και ελαφρώς μεταχειρισμένων ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.
 

Προσφορές μόνο για το Σάββατο
Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα πακέτα χρηματοδότησης, για την υπηρεσία επαγγελματικής εξωτερικής και εσωτερική περιποίησης αυτοκίνητου και για τη νέα της υπηρεσία E-Cars Charging Point.

 

Το κοινό έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί της αποκλειστικής για εκείνη την ημέρα (12 Μαρτίου) προσφοράς.
 

Επιλέγοντας το νέο αυτοκίνητο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν με μέχρι και €2.000 έκπτωση (η προσφορά θα ισχύει σε επιλεγμένα μοντέλα αυτοκινήτων).

 

Εξάλλου, κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιούνται και επιδείξεις πολυτελών συμβατικών και ηλεκτροκίνητων αυτοκίνητων.

Δειτε Επισης

Αύξηση στον κύκλο εργασιών του ευρύτερου εμπορικού τομέα το 2023-Έρευνα χονδρικού και λιανικού εμπορίου
Καλοκαίρι με Shell και φουλάρουμε με προορισμό τη Monza
Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας στην Κύπρο
Lidl UP-Learn & Work: Δωρεάν εκπαίδευση με μισθό, καριέρα από την πρώτη μέρα
Μειώθηκαν οι εξαγωγές μπύρας από τα κυπριακά εργοστάσια, αλλά ενισχύθηκε η εγχώρια αγορά
Φρέναρε η αγορά αυτοκινήτου το πρώτο εξάμηνο...Κάμψη στα σαλούν, άνοδος για υβριδικά και ηλεκτρικά
Έγινε το αναμενόμενο...Εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού οι χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση
Minotti: Ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά-Νέο flaghship κατάστημα στο Trilogy Limassol Seafront
Το νέο προϊόν που λάνσαρε στην κυπριακή αγορά η Laiko Cosmos Trading Ltd-Ενισχύει την γκάμα των επωνυμιών που διανέμει
Slamdunk: Κάθοδος στην Κύπρο για το brand με εξειδίκευση στα είδη μπάσκετ-Άνοιξε στο My Mall(pics)