powered by

Αιμοδοσία στην Parimatch Tech… με την σκέψη να είναι στην Ουκρανία

Ακόμα μια αιμοδοσία ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Parimatch Tech. Η αιμοδοσία, πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λεμεσό στις 23/03/2022 από την ομάδα της Τράπεζας αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. 

Αυτή η αιμοδοσία όμως ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες που διοργάνωσε η εταιρεία, αφού η σκέψη όλων στην Parimatch Tech είναι στην Ουκρανία, όπου η εταιρεία διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με γραφεία και υπαλλήλους στο Κίεβο αλλά και σε πολλές άλλες από τις περιφέρειες της Χώρας.

Εθελοντές αιμοδότες, προσωπικό της εταιρείας, φίλοι και συνεργάτες στήριξαν αυτή τη δράση και την ευρύτερη κοινωνία και μαζεύτηκαν 9 λίτρα αίμα. Η εταιρεία της Parimatch Tech διοργανώνει δύο αιμοδοσίες τον χρόνο και αυτή ήταν η πρώτη της χρονιάς για το 2022.

 

Η ενέργεια αυτή υπάγεται κάτω από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, που στοχεύει σε πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και την περιβαλλοντική και κοινωνική ευημερία και ενθαρρύνει παράλληλα και το προσωπικό της να συνεισφέρει στην κοινωνία συμμετέχοντας σε αυτές τις δράσεις.

 

Η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί μια πράξη ζωής και αποδεικνύει το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συνάνθρωπο μας. Είναι τόσο εύκολο και απλό να σώσεις μια ζωή, αφιερώνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο σου.

 

Το αίμα μπορεί να προέλθει μόνο από έναν άλλο ανθρώπινο οργανισμό καθώς δεν υπάρχει υποκατάστατο του αίματος. Επιπλέον, η αιμοδοσία δεν ωφελεί μόνο τους δέκτες του αίματος. H αιμοδοσία προσφέρει πολλά ηθικά οφέλη και στον κάθε αιμοδότη. Δεν σου δίνεται κάθε μέρα η ευκαιρία να σώσεις τη ζωή κάποιου συνανθρώπου σου, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις κάθε φορά που δίνεις αίμα. http://www.aimodosia.gov.cy/

Δειτε Επισης

Έναρξη εγγραφών για το Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM
Make the most of your mind: Η Innovation Leo Burnett εμβαθύνει στη στρατηγική με workshop από τον Mark Pollard
Δώδεκα χρόνια στρατηγικής προόδου για το οικοσύστημα επενδυτικών ταμείων της Κύπρου
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο
Freedom Holding Corp.: Αύξηση εσόδων 23% για το 2025 με οδηγό τις χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025-«Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι»
Τελετή βράβευσης προγράμματος «Οικολογικά σχολεία» 2025 στο κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας