Ο Όμιλος Cyfield στους φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του ΤEΠΑΚ

Ο Όμιλος Cyfield, κατόπιν πρόσκλησης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στη βάση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών, συμμετείχε σε σχετική εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής.  

Η εκδήλωση οργανώθηκε στα πλαίσια των ενεργειών διασύνδεσης του Ομίλου Cyfield με την πανεπιστημιακή κοινότητα και διεξήχθη την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στα κτίρια του ΤEΠΑΚ, με σκοπό να ενημερωθούν οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικής και Τεχνολογίας, μεταξύ άλλων, ως προς το θέμα της άμεσης επαγγελματικής τους αποκατάστασης, το οποίο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα μεταξύ του φοιτητικού κόσμου.

Στην εν λόγω εκδήλωση, η Δέσποινα Χρυσοχού, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Cyfield, παρουσίασε τις δραστηριότητες, τη φιλοσοφία και το όραμα του Ομίλου και τόνισε την σπουδαία συνεισφορά και τον κυρίαρχο ρόλο που επιτελεί ο Όμιλος Cyfield στα οικονομικά δρώμενα του τόπου. Ο Κυριάκος Ανδρέου, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Cyfield,  παρουσίασε τα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και πρακτικής εξάσκησης που έχουν εκπονηθεί από τον Όμιλο  Cyfield, ειδικά για τους νέους απόφοιτους και τους εν ενεργεία φοιτητές αντίστοιχα και τα οποία βρίσκονται σε ισχύ και παρέθεσε κάποιες βασικές δεξιότητες για την ομαλή και παραγωγική μετάβαση των φοιτητών στην αγορά εργασίας. Ο Joseph Μαλτέζος, Διευθυντής Έργων στον Όμιλο Cyfield, επεξήγησε στους φοιτητές τις ευκαιρίες ανάπτυξης και ανέλιξης στον Όμιλο, ανέφερε τις προκλήσεις που ενδέχεται να υπάρχουν για τους φοιτητές σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και ανέδειξε το τεράστιο όφελος που μπορεί να συνεπάγεται για τον φοιτητή και τον νέο απόφοιτο, η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε οργανισμούς όπως ο Όμιλος Cyfield.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των φοιτητών της Σχολής με τα στελέχη του Ομίλου Cyfield, σε ερωτήσεις και θέματα που έθεσαν οι φοιτητές.      

 

Δειτε Επισης

Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή
Ο ρόλος των private label προϊόντων στην εποχή του πληθωρισμού
Photos Photiades Breweries Ltd: Πρότυπο πράσινης βιομηχανίας μέχρι το 2025