ΕΒΕ Λευκωσίας: Αναπληρωτής Γραμματέας ο Ανδρέας Αντωνιάδης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας στη συνεδρία της ολομέλειας στις 15 Φεβρουαρίου 2022, αποφάσισε το διορισμό του Ανδρέα Α. Αντωνιάδη στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα του ΕΒΕ Λευκωσίας. O κ. Αντωνιάδης ανέλαβε καθήκοντα την 1η Μαρτίου 2022, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί και τη θέση του Διευθυντή Βιομηχανίας, την οποία κατέχει από το 2004.

Ο Ανδρέας Αντωνιάδης, εντάχθηκε στις τάξεις του Επιμελητηρίου Λευκωσίας  το 2000. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα Βιομηχανίας και Βιομηχανικής Πολιτικής, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών ζητημάτων. Ασχολείται επίσης με θέματα ενεργειακής πολιτικής, έρευνας και καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας. Επίσης, συμμετέχει σε τεχνικές επιτροπές και ομάδες εργασίας τόσο εντός όσο και εκτός Επιμελητηρίου καθώς και στο εξωτερικό. Έχει διοργανώσει διερευνητικές επισκέψεις στην Κομισιόν στις Βρυξέλλες και  εκπαιδευτικές αποστολές σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ συμμετείχε σε συναντήσεις με κλιμάκια της Τρόικας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Έχει πρώτο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MBΑ International Business) από το Πανεπιστήμιο του New Haven (ΗΠΑ). Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει προγράμματα κατάρτισης και σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και συντονιστής σε διάφορα συνέδρια/ημερίδες, ενώ έχει αρθρογραφήσει στον ημερήσιο τύπο για θέματα βιομηχανίας.

 

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα