ΕΒΕ Λευκωσίας: Αναπληρωτής Γραμματέας ο Ανδρέας Αντωνιάδης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας στη συνεδρία της ολομέλειας στις 15 Φεβρουαρίου 2022, αποφάσισε το διορισμό του Ανδρέα Α. Αντωνιάδη στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα του ΕΒΕ Λευκωσίας. O κ. Αντωνιάδης ανέλαβε καθήκοντα την 1η Μαρτίου 2022, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί και τη θέση του Διευθυντή Βιομηχανίας, την οποία κατέχει από το 2004.

Ο Ανδρέας Αντωνιάδης, εντάχθηκε στις τάξεις του Επιμελητηρίου Λευκωσίας  το 2000. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέματα Βιομηχανίας και Βιομηχανικής Πολιτικής, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών ζητημάτων. Ασχολείται επίσης με θέματα ενεργειακής πολιτικής, έρευνας και καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας. Επίσης, συμμετέχει σε τεχνικές επιτροπές και ομάδες εργασίας τόσο εντός όσο και εκτός Επιμελητηρίου καθώς και στο εξωτερικό. Έχει διοργανώσει διερευνητικές επισκέψεις στην Κομισιόν στις Βρυξέλλες και  εκπαιδευτικές αποστολές σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ συμμετείχε σε συναντήσεις με κλιμάκια της Τρόικας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Έχει πρώτο πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (MBΑ International Business) από το Πανεπιστήμιο του New Haven (ΗΠΑ). Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει προγράμματα κατάρτισης και σεμινάρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και συντονιστής σε διάφορα συνέδρια/ημερίδες, ενώ έχει αρθρογραφήσει στον ημερήσιο τύπο για θέματα βιομηχανίας.

 

Δειτε Επισης

Νέος πρόεδρος του Techisland ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου
Ο Χρ. Πατσαλίδης ειδικός σύμβουλος του Προέδρου Χριστοδουλίδη για θέματα οικονομίας
Ενεπλάκη σε τροχαίο η Λαγκάρντ-Η κατάσταση της υγείας της
Πένθος στο ΤΕΠΑΚ-Έφυγε η καθηγήτρια Χριστιάνα Κούτα
CL8: Καθήκοντα Business Development Manager στον Μιχάλη Τσιστράκη
Η Άντρια Νεοκλέους νέα Εκτελεστική Διευθύντρια του «Hope For Children»
Soula App: Η κυπριακή startup στην οποία επένδυσε η Νατάλια Βοντιάνοβα
Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου: Οι προκλήσεις στην ΑΗΚ και το ταξίδι της Tototheo
Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου)
Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος: Το χρήμα της Εκκλησίας είναι ιερό