powered by

Αγώνας δρόμου για τα λεωφορεία-Προσπάθειες τερματισμού της απεργίας

Προσπάθειες για επίλυση της κρίσης στις δημόσιες μεταφορών καταβάλλουν οι Υπουργοί Εργασίας και Μεταφορών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Νάντια Κυρίτση, Επαρχιακή Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ Λάρνακας «την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος, μετέβη στο σταθμό λεωφορείων της εταιρείας Cyprus Public Transport και είχε πολύωρη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυκτα, με στελέχη των συντεχνιών».

Σύμφωνα με την κα. Κυρίτση «ο Γιάννης Καρούσος ανέφερε πως το Υπουργείο Μεταφορών επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δημόσιες μεταφορές και θα καταβάλει προσπάθειες όπως τόσο τα τωρινά προβλήματα που τέθηκαν ενώπιον του από τις συντεχνίες, όσο και τα χρονίζοντα, να δρομολογηθούν και να επιλυθούν».

Πρόσθεσε ότι «σήμερα στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λάρνακα, ούτως ώστε οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν κατά πόσον θα αναστείλουν την επ’αόριστον απεργία».

Ανέφερε ακόμα ότι «το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία συνάντηση των Υπουργών Εργασίας και Μεταφορών με την εταιρεία και τους εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να επιλυθεί η διαφορά και να επιστρέψουν οι οδηγοί λεωφορείων στις εργασίες τους και η εταιρεία να αποσύρει τις επιστολές απόλυσης που έστειλε σε 36 συνολικά εργαζομένους».

Δειτε Επισης

Η τεχνολογία ως προστιθέμενη αξία στην κατοικία και η νέα πρόταση της Cablenet
Ανατροπή στην κορυφή... Ποιο λιμάνι πέρασε στην πρώτη θέση στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων
Hassle-Free Living: Η λύση της Cablenet που αλλάζει τους κανόνες στο real estate
Έρευνα για τον τομέα της έξυπνης ρομποτικής από το AUB-Επιχορήγηση €100.000 από ΙδΕΚ
Σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους Κύπριους εκπαιδευτικούς σε προσυνεδριακή εσπερίδα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Οι εργαζόμενοι πίσω από τη δράση: Όταν η κοινωνική ευθύνη γίνεται καθημερινή πράξη στην XM
Η Ablebook ενισχύει την προσβασιμότητα στα Costa Coffee και προσφέρει 20% έκπτωση στους κατόχους AbleCard
Μ. Χατζημανώλη: Ψηφιακός μετασχηματισμός και περιβαλλοντική βιωσιμότητα οι μεγάλες προκλήσεις για την ναυτιλία
Η ΜΟ.Κ.Α.Σ. και η δύναμη των συνεργασιών με τον ιδιωτικό τομέα κατά του χρηματοοικονομικού εγκλήματος
Σε περιπέτειες για τα πνευματικά δικαιώματα η Κύπρος-Γιατί ελλοχεύει κίνδυνος κυρώσεων από την Ε.Ε.