Εκθέσεις ΟΕΒ: Τεχνολογίες αιχμής που μειώνουν το κόστος ενέργειας

Εγκαινιάστηκαν η 16η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας “SAVENERGY 2022”, η 13η Έκθεση Τεχνολογιών Νερού και Περιβάλλοντος “ENVIROTEC 2022” και η 9η Έκθεση Δόμησης και Ανακαίνισης «CONSTRUCTIONS 2022», οι οποίες διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με τη συνεργασία του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, & Βιομηχανίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου. Μέγας χορηγός είναι η Τράπεζα Κύπρου και χορηγός τα Ελληνικά Πετρέλαια Λτδ.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος της ΟΕΒ Αντώνης Αντωνίου εξέφρασε ικανοποίηση γιατί μετά από δύο χρόνια αποχής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κατάφερε η Ομοσπονδία να διοργανώσει ξανά τις σημαντικότατες για την οικονομία Εκθέσεις “SAVENERGY”, “ENVIROTEC” και “CONSTRUCTIONS”.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ κάλεσε το κοινό να επισκεφθεί τις Εκθέσεις και να αξιοποιήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που προσφέρονται για δικό τους οικονομικό όφελος.

Τόνισε επίσης ότι οι Εκθέσεις της ΟΕΒ, παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και μεγάλη ποικιλία από προτάσεις στους επισκέπτες, για αυτό έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία στα χρόνια λειτουργίας τους, αφού έδωσαν τη δυνατότητα σε χιλιάδες συμπατριώτες μας και επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα διαθέσιμα προϊόντα ΑΠΕ, ΕΞΕ, δόμησης, ανακαίνισης και γενικά τις τεχνολογίες αιχμής που μειώνουν το κόστος ενέργειας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Όπως αναφέρει η ΟΕΒ, στις τρεις Εκθέσεις παρουσιάζονται καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως φωτοβολταϊκά συστήματα, συστήματα θέρμανσης και ψύξης με τη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, θερμομονωτικά υλικά, συστήματα διαχείρισης και επεξεργασίας νερού αφαλάτωσης, φίλτρανσης, αποσιδήρωσης και πολλά άλλα.

Οι εκθέσεις της ΟΕΒ θα λειτουργήσουν και το Σάββατο 19 Μαρτίου: 12:00 – 22:00 και την Κυριακή 20 Μαρτίου: 11:00  – 21:00.

Δειτε Επισης

Παράταση έως 1η Οκτωβρίου στις αιτήσεις για σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ για ιδία κατανάλωση
Πράσινο Βουλής σε εναρμονιστικό νομοσχέδιο για την εμπορία δικαιωμάτων εκπομπής αερίων-Τι προνοεί
BP: Βλέπει ισχυρές επιδόσεις και ανάκαμψη παραγωγής το δεύτερο τρίμηνο
ΟΠΕΚ+: Αναγκαία η αύξηση της παραγωγής πετρελαίου-Τι προβλέπουν οι αναλυτές
Πτώση άνω του 2% για το πετρέλαιο εν μέσω στάθμισης των επιπτώσεων των δασμών του Τραμπ
Αυτοψία Παπαναστασίου στο γεωτρύπανο «Valaris DS-9»… Ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στο «Πήγασος-1»
Δίνει διευκρινίσεις για το τερματικό η ΕΤΥΦΑ-Σε εξέλιξη η μελέτη δεδομένων έργου για χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης
ΣΑΗ: Το πιο κρίσιμο βήμα για την μείωση του κόστους ηλεκτρισμού στην χώρα η έλευση του φυσικού αερίου
Ασκήσεις ισορροπίας στα 70 δολάρια για το brent-Μικρή ανάσα στην αγορά
Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα η ηλεκτρική διασύνδεση και κάπου στο... μέλλον η ολοκλήρωση του τερματικού