powered by

Ένα εργοστάσιο παραγωγής και πώλησης αρωμάτων έρχεται στο Τσέρι

Την έγκρισή του έδωσε το Τμήμα Περιβάλλοντος, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, για την ανέγερση εργοστασίου στη βιομηχανική περιοχή του Τσερίου και με κύριο στόχο την παραγωγή και πώληση αρωμάτων.  

Ιδιοκτήτρια εταιρεία η Al Rehab Land Ltd, και σύμφωνα με την μελέτη επιπτώσεων στο περιβάλλον που κατέθεσε, η ανάπτυξη θα κοστίσει περίπου €10 εκατ., ενώ το συνολικό εμβαδόν της ανάπτυξης ανέρχεται στα 29 095 τ.μ.

Το προτεινόμενο έργο που αφορά την ανέγερση εργοστασίου, θα αποτελείται από ένα όροφο, μεσοπάτωμα και χώρο στάθμευσης.

Το επίπεδο ένα θα περιλαμβάνει το χώρο παραγωγής, γραφεία, αποθήκη αρωμάτων, χώρος αρωματικών ελαίων, χώρος προσμίξεως αλκοόλης, κουζίνα-εστιατόριο, χώρος υποδοχής, εργαστήρια, εξαρτήματα, είσοδος εργαζομένων, χώρους υγιεινής και στάθμευσης.

Το μεσοπάτωμα παρέχει γραφεία και θα περιλαμβάνει επίσης 87 χώρους στάθμευσης.

Σημειώνεται ότι, η πρόσβαση στο εργοστάσιο θα γίνεται μέσω της υφιστάμενης οδού Ελευθέριου Βενιζέλου.

Δειτε Επισης

Στο Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου- Επαναβεβαίωση συνεργασίας και κοινών στόχων
Έξω φρενών οι κτηματομεσίτες, ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις-«Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις...»
Αρχίζει η υλοποίηση του πρώτου έργου προσιτού ενοικίου-Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού
Σύγκλιση απόψεων για τροποποίηση διατάξεων για εγκλωβισμένους αγοραστές στη Βουλή-Πότε πάει Ολομέλεια η πρόταση νόμου
Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Οι μεγάλες αναπτύξεις ενισχύουν την εγχώρια οικονομία
King’s Gardens: Μια ελκυστική επενδυτική πρόταση από την Cyfield στο κέντρο της Λευκωσίας (pics)
GoGordian: Ευκαιρίες επένδυσης ή ιδιοκατοίκησης στα Πολεμίδια από €125.000
Γ. Μισιρλής: Η αύξηση της προσφοράς ακινήτων, κλειδί για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης
Μεγάλη ετήσια υποχώρηση 24% στις άδειες οικοδομής τον Ιανουάριο
Neocleous Tower: Ο νέος εμπορικός προορισμός της Λεμεσού επαναπροσδιορίζει το εργασιακό lifestyle