Στη RedWolf οι Παναγιώτης Παπαχατζής και Γωγώ Αλεξανδρινού

Με νέες σύγχρονες υπηρεσίες 360° επικοινωνίας και διαφήμισης, σημαντικές προσθήκες σε ανθρώπινο δυναμικό και την ίδια φιλοσοφία που θέτει ως κεντρικό άξονα τον πελάτη και τα μετρήσιμα αποτελέσματα, η RedWolf εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Την Γενική Διεύθυνση της εταιρείας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαχατζής, στέλεχος με 15ετη εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Το τμήμα των Public Affairs αναλαμβάνει η Γωγώ Αλεξανδρινού με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και της επικοινωνίας, ενώ σε Group Account Director αναβαθμίστηκε η Μαρία Χριστοδούλου, η οποία βρίσκεται στη Red Wolf από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της.

Ο Managing Director της Redwolf, Κωνσταντίνος Ντάλτας δήλωσε, «Καλωσορίζω στην εταιρεία τον Παναγιώτη και τη Γωγώ, δύο έμπειρα στελέχη της αγοράς που είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν τις αρχές και τη φιλοσοφία μας, αναβαθμίζοντας το κομμάτι υπηρεσιών που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Μπαίνοντας στον 6ο χρόνο ζωής της, η Red Wolf έχει εφαρμόσει ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας βασιζόμενη στις ανάγκες του σήμερα αλλά και τις προκλήσεις του αύριο».

Η Redwolf PR & Advertising Agency ((https://www.redwolf.com.cy/) ) διαθέτει τρία γραφεία σε Κύπρο και Ελλάδα με 20 άτομα προσωπικό και την έχουν εμπιστευθεί μερικά από τα σημαντικότερα brands Κύπρου, Ελλάδας και διεθνή, για υπηρεσίες PR, Διαφήμισης, Event Management, Public Affairs, Crisis and Online Perception Management, Digital Performance Αdvertising και Media Buying.

Δειτε Επισης

Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
Πρόεδρος της EMERG για το 2024 ο Πέτρος Γαλίδης
Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol ο Simon Pitout
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ