Powered by

Νέο πολυώροφο κτήριο δίπλα από το ξενοδοχείο Crowne Plaza

Προσθηκομετατροπές ετοιμάζει το ξενοδοχείο Crowne Plaza της εταιρείας Nicos Karantokis Holdings Ltd, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση της Περιβαλλοντικής Αρχής, αναμένεται να κατασκευαστεί νέο κτήριο οκτώ ορόφων, με roof garden, στα ανατολικά του υφιστάμενου ξενοδοχείου, με νέο υπόγειο χώρο στάθμευσης, όπως επίσης χώρους εσωτερικής πισίνας και σπα.

Το οκταώροφο κτήριο θα περιλαμβάνει 22 δωμάτια, συνολικής δυναμικότητας 48 κλινών και θα έχει ύψος 36,37 μέτρων.

Το υφιστάμενο ξενοδοχείο και οι προσθηκομετατροπές- επεκτάσεις χωροθετούνται στην ενορία Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη, εντός των διοικητικών ορίων του Αγίου Αθανασίου, στη Λεμεσό και έχουν το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού στα νότια τους.
 

 

Διευκρινίζεται ότι το ξενοδοχείο Crowne Plaza, πέντε ορόφων, 144 δωματίων και 288 κλινών, στο οποίο προτείνονται οι προσθηκομετατροπές, δεν θα κατεδαφιστεί, ούτε θα υποστεί οποιεσδήποτε τροποποιήσεις, αλλά θα παραμείνει ως έχει.
 

Σύμφωνα με τη μελέτη που υποβλήθηκε στο Τμήμα Περιβάλλοντος, η επικοινωνία μεταξύ των δύο κτηρίων θα γίνεται με μεταλλικό τούνελ στον πρώτο όροφο.

 

 
Το έργο θα εφάπτεται της ζώνης προστασίας της παραλίας, θα είναι σε ύψος 3-4 μέτρα από τη θάλασσα

Για την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης και τη θεμελίωση του νέου κτηρίου θα απαιτηθεί απομάκρυνση της ασφαλτωμένης επιφάνειας του υφιστάμενου χώρου στάθμευσης του ξενοδοχείου και εκσκαφή σε βάθος τεσσάρων μέτρων.

Δειτε Επισης

Στην τελική ευθεία η παράδοση του παλαιού ΓΣΠ-Εντατικές εργασίες για το έργο των €27 εκατ. (photos)
Δρ. Ανδρέας Αριστείδου: Οι «behavioral economists»... Παντρεύοντας τις οικονομικές αρχές με τις γνώσεις περί ψυχολογίας
Η επένδυση €10 εκατ. στο ξενοδοχείο Elysium-Ανακαίνιση 48 σουιτών που επαναπροσδιορίζουν την κομψότητα
Νέα επένδυση από Frou Frou-Εκπόνησε και υλοποίησε ένα από τα σημαντικότερα project του ομίλου(pics)
Επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα ακινήτων στην Κύπρο: Η προοπτική των διεθνών επενδυτών σε πάνελ
Ελληνική Τράπεζα: Ενώνοντας δυνάμεις για τη στήριξη του ξενοδοχειακού κλάδου
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Μη εξυπηρετούμενα δάνεια: Πρέπει επιτέλους να υπάρξει αποφασιστική πρόοδος
Επιχειρηματικός και πολιτικός κόσμος στο ίδιο...τραπέζι-Ένα ξεχωριστό gala dinner στη Λεμεσό
Πυρετός ανακαινίσεων στα ξενοδοχεία λίγο πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν