powered by

Έπιασαν δουλειά για το λίφτινγκ στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο-ΓΣΟ

Με την ευκαιρία της έναρξης των κατασκευαστικών έργων της Α’ Φάσης για την ανάπλαση του Φυτίδειου Αθλητικού Κέντρου – ΓΣΟ, ο Δήμαρχος της πόλης μαζί με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ επισκέφθηκαν σήμερα το χώρο του εργοταξίου.

Τα έργα της Α’ Φάσης περιλαμβάνουν την αναβάθμιση και επαναλειτουργία των 3 γηπέδων (2 για mini football και 1 για καλαθόσφαιρα – βόλεϊ – τένις), καθώς επίσης και την ανάπλαση της πλατείας.

Η ολοκλήρωση των έργων αναμένεται μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Η Β’ Φάση περιλαμβάνει τις κτηριακές υποδομές, όπως αίθουσες γυμναστηρίων, το Μουσείο Αθλητικής Ιστορίας του ΓΣΟ και το Εστιατόριο – Καφετέρια και αναμένεται να προσφοροδοτηθούν για κατασκευή τους αμέσως επόμενους μήνες.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λεμεσού δήλωσε ότι επιτέλους αυτός ο χώρος θα αποκτήσει την όψη και τη λειτουργία που αρμόζει σε ένα ιστορικό αθλητικό κέντρο στην καρδιά της πόλης.  Εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αυτή τη φορά θα επιτευχθεί ο στόχος της λειτουργίας του Κέντρου ως ενός χώρου μαζικής άθλησης και κοινωνικοποίησης.  Στόχος, είπε, είναι να συνεργαστεί ο Δήμος με το ΤΕΠΑΚ, ώστε και οι φοιτητές μας να έχουν πολύ αξιόλογες αθλητικές υποδομές, αλλά και οι πολίτες της Λεμεσού να μπορούν να αθλούνται και να αξιοποιούν διάφορα προγράμματα κοινωνικής άθλησης. Ευχαρίστησε επίσης τον Πρόεδρο του ΚΟΑ και τον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους, σημειώνοντας ότι το κλειδί της επιτυχούς επαναλειτουργίας του χώρου είναι η συνεργασία και οι συνενέργειες μεταξύ των τριών οργανισμών.

 

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ εξέφρασε τη δική του ικανοποίηση για την έναρξη των κατασκευαστικών έργων.

Δειτε Επισης

Στο Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου- Επαναβεβαίωση συνεργασίας και κοινών στόχων
Έξω φρενών οι κτηματομεσίτες, ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις-«Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις...»
Αρχίζει η υλοποίηση του πρώτου έργου προσιτού ενοικίου-Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού
Σύγκλιση απόψεων για τροποποίηση διατάξεων για εγκλωβισμένους αγοραστές στη Βουλή-Πότε πάει Ολομέλεια η πρόταση νόμου
Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Οι μεγάλες αναπτύξεις ενισχύουν την εγχώρια οικονομία
King’s Gardens: Μια ελκυστική επενδυτική πρόταση από την Cyfield στο κέντρο της Λευκωσίας (pics)
GoGordian: Ευκαιρίες επένδυσης ή ιδιοκατοίκησης στα Πολεμίδια από €125.000
Γ. Μισιρλής: Η αύξηση της προσφοράς ακινήτων, κλειδί για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης
Μεγάλη ετήσια υποχώρηση 24% στις άδειες οικοδομής τον Ιανουάριο
Neocleous Tower: Ο νέος εμπορικός προορισμός της Λεμεσού επαναπροσδιορίζει το εργασιακό lifestyle