Ο αντίκτυπος της κρίσης σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi

Mall of Engomi και Mall of Cyprus δεν επηρεάζονται από την ρωσοουκρανική κρίση και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί, αναφέρουν τα δύο εμπορικά κέντρα σε ανακοίνωση τους στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. 

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους στο ΧΑΚ, ενώ δεν είναι ξεκάθαρες οι άμεσες γενικότερες επιπτώσεις της ρωσοουκρανικής κρίσης στα οικονομικά της, εντούτοις έχει παρατηρηθεί μία αύξηση στο κόστος λειτουργίας. Η αύξηση προέρχεται, αναφέρει, από την παγκόσμια πληθωριστική αύξηση του κόστους στις υπηρεσίες προμηθειών, η οποία όμως δεν συνδέεται απαραίτητα με την τρέχουσα κρίση. 

Τα δύο εμπορικά κέντρα, δεν αναμένουν άμεσες αλλαγές από τη μείωση του τουρισμού λόγω της τοποθεσίας τους, και οι κυρώσεις που ενδεχομένως να επιβάλλονται σε συγκεκριμένες ομάδες, δεν θα επηρεάσουν τον όμιλο. 

Η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας πως δεν αναμένεται σημαντικός άμεσος αντίκτυπος από την κρίση στην εταιρεία, εκτός και αν επιδεινωθεί η σύγκρουση. 

Δειτε Επισης

Έφεραν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κινδυνεύουν να τους μείνουν-Ανάστατοι και ξεκρέμαστοι οι εισαγωγείς
Περιμένουν έγκριση από την Apple για το e-kalathi… Τι ζήτησε η αμερικανική εταιρεία για να συνάδει με το iOS
Επιστρέφει με όραμα το φρέσκο κυπριακό γάλα Χαραλαμπίδης
Νέους κανόνες για εγγραφή οχημάτων και ελέγχους για εκπομπές προτείνει η Κομισιόν
Η εξέλιξη των υπεύθυνων επιλογών στο κυπριακό καλάθι-Πώς η Lidl Κύπρου οδηγεί τη μετάβαση προς μια πιο συνειδητή και βιώσιμη κατανάλωση
Τραμπ: Μελετά νέες εξαιρέσεις στους δασμούς για τις αυτοκινητοβιομηχανίες
Σκίαση και ενεργειακή εξοικονόμηση...Η φιλοσοφία της Euroblinds
Σκλαβενίτης: Μετά την Έγκωμη, ο Ύψωνας-Άνοιξε το νέο κατάστημα στη Λεμεσό
Μ. Κωνσταντίνου: Ισχυρή και σε διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία η κυπριακή γαλακτοβιομηχανία-Ανοδικά και φέτος
Αξιοσημείωτη ανάπτυξη για Mall of Cyprus και Mall of Engomi-Ανθεκτικότητα στις προκλήσεις και δυνατό tenancy mix