powered by

Aktea Residences 3: Νέο έργο από τη Cybarco, στην καρδιά της Λεμεσού

Η Cybarco, η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης πολυτελών ακινήτων, έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις και τις εργασίες ανέγερσης του νέου της έργου Aktea Residences 3, που αποτελεί συνέχεια της σειράς των boutique πολυκατοικιών που αναπτύσσει σε κεντρικά σημεία της Λεμεσού.

Σχεδιασμένο για την απόλυτη άνεση και χαλάρωση, το Aktea Residences 3 βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στο The Oval, σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της Λεμεσού και τα παραλιακά της εστιατόρια και μπαράκια. Αποτελείται από δυο κτίρια με 29 διαμερίσματα ενός, δύο, τριών υπνοδωματίων και ενός ρετιρέ, εκ των οποίων τα έξι έχουν ήδη πωληθεί. Όπως και στα προηγούμενα δυο έργα της σειράς αυτής, έτσι και στο Aktea Residences 3 οι ιδιοκτήτες θα απολαμβάνουν μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα και τοπιοτεχνημένους κήπους. Οι προσεγμένοι χώροι του είναι σχεδιασμένοι με εκλεκτά υλικά, υψίστης ποιότητας και αισθητικής, και τα ευρύχωρα διαμερίσματα καλύπτουν άριστα τις ανάγκες του σύγχρονου μεσογειακού τρόπου ζωής σε ένα αστικό περιβάλλον. Η κεντρική του τοποθεσία παρέχει στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ιδανικό μέρος για τους λάτρεις της Λεμεσού καθώς απέχει μόνο 550 μέτρα από τη θάλασσα. Οι τιμές των διαμερισμάτων ξεκινούν από €320,000.

Σε δηλώσεις του, ο CEO της Cybarco, κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου ανέφερε: «Το Αktea Residences 3 ακολουθεί πιστά τα υψηλά κριτήρια που έχουμε θέσει για όλα μας τα έργα. Η κεντρική ιδέα του αρχιτεκτονικού σχεδίου είναι οι καθαρές γραμμές και οι κοινόχρηστοι χώροι με την ιδιωτική τους πισίνα. Απευθύνονται κυρίως σε Κύπριους και ξένους μόνιμους κάτοικους της Λεμεσού που επιζητούν την εμπειρία της πολυτελούς κατοικίας σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα και στις ανέσεις που παρέχει μια ζωντανή πόλη όπως η Λεμεσός».

 

 

 

Το έργο Aktea Residences 3, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το επίσης πετυχημένο Aktea Residences 2 που έχει ολοκληρωθεί και του οποίου τα διαμερίσματα έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους. Στο Aktea Residences 2 έχουν απομείνει μόνο πέντε από τα 30 διαμερίσματα διαθέσιμα προς πώληση με τις τιμές τους να ξεκινούν από €550,000.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Aktea Residences, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cybarco.com.

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
Πολυτελή ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
ΕΟΑ Λάρνακας: Σε ισχύ εντολή για αύξηση ενεργειακής απόδοσης αναπτύξεων
Π. Λεπτός: Η ισχυρή δυναμική της Κρήτης, οι επενδύσεις του ομίλου στο νησί και το Costa Nopia ως φυσική εξέλιξη
Οι διαθέσιμες για ενοικίαση οικίες παγκύπρια, το μέσο μηνιαίο ενοίκιο ανά επαρχία και η πόλη...πόλος έλξης
Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός