Powered by

Συνολικά 30 εκατ. από ΚΟΑΠ για επενδύσεις στην γεωργοκτηνοτροφία

Στα 30 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό το οποίο ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) θα διαθέσει στο πλαίσιο της τρίτης προκήρυξης του σχεδίου για «Επενδύσεις που βελτιώνουν τις συνολικές επιδόσεις και τη βιωσιμότητα των γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων» που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης Κύπρου 2014 - 2020.

Ανακοίνωση του Οργανισμού αναφέρει ότι «παρέχεται ενίσχυση για επενδύσεις σε γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις σε ποσοστό μεταξύ 40%-75% της συνολικής επιλέξιμης δαπάνης».

Ο συνολικός προϋπολογισμός που θα διατεθεί στο πλαίσιο της τρίτης προκήρυξης ανέρχεται στα €30.000.000.

Κατανέμονται 4εκ. σε μικρές επενδύσεις μέχρι τις €80.000, 15 εκ. για επενδύσεις στον τομέα της αιγοπροβατοτροφίας και 11 εκ. σε άλλους τομείς προτεραιότητας.

Δειτε Επισης

Οριακά κέρδη κατέγραψε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γιώργος Παπαναστασίου: Κάλεσε επενδυτές από το Κατάρ να διερευνήσουν ευκαιρίες στην Κύπρο
Ετήσια αύξηση στις μέσες μηνιαίες απολαβές το δ΄ τρίμηνο του 2024-Τι ισχύει για άνδρες και γυναίκες
Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, η πολυπλοκότητα των κυρώσεων και ο κρίσιμος ρόλος των υπευθύνων συμμόρφωσης
«Stop» επιχειρηματιών της Μακαρίου στο άνοιγμα της λεωφόρου για όλα τα οχήματα-«Θα γίνει ανεξέλεγκτο πέρασμα»
Melissa van den Broek: Σε νέα εποχή εποπτείας η Ε.Ε. με την AMLA-Η Αρχή που αλλάζει το τοπίο της συμμόρφωσης
ΚΕΒΕ: Αφετηρία συντονισμένης προσπάθειας αντιστροφής του brain drain σε brain gain το «Minds in Cyprus»
Τα ταλέντα της Κύπρου που διαπρέπουν στο εξωτερικό και γιατί τώρα είναι η πιο κατάλληλη ώρα να επιστρέψουν
Ευγένιος Ευγενίου: Μεγαλώνουν και έχουν ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό οι ξένες εταιρείες στην Κύπρο
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ήδη προορισμός για ταλέντα η Κύπρος, το παραγωγικό μας μοντέλο έχει καταστεί δυναμικό