Powered by

Επτά νέες καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων

Σε καταγγελίες 7 πολιτών και 9 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.954 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπρόσωπου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 532 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 7 υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 191 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη και 1 υποστατικού.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 433 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 υποστατικό, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 123 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 332 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 174 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία επίσης.

Επιπροσθέτως, η Τροχαία διενήργησε 152 ελέγχους παγκύπρια, δίχως να προκύψει καταγγελία.

Δειτε Επισης

Η θέση της Κύπρου στην κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD World Competitiveness Center
Ενισχύθηκε το πλαίσιο κατά ξεπλύματος χρήματος στην Κύπρο-Η νέα έκθεση της Moneyval
Ετήσια αύξηση 1,34% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάιο
Επιβεβαίωση θετικής πορείας της κυπριακής αγοράς εργασίας και με σφραγίδα Eurostat-Ικανοποίηση Παναγιώτου
Πράσινο από Υπουργικό στο ν/σ για ωφελήματα αφυπηρέτησης κρατικών αξιωματούχων-Ποιες οι διαφοροποιήσεις
Έρχονται και άλλες...Τεράστιο και αυξανόμενο το ενδιαφέρον ινδικών εταιρείων για παρουσία στην Κύπρο
Πτωτικά κινήθηκε το ΧΑΚ την Τρίτη
Εγκρίνει το αναθεωρημένο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου το Ecofin
Επιμένουν για πλήρη παραχώρηση της ΑΤΑ οι συντεχνίες-Ζητούν διάλογο για φορολογική μεταρρύθμιση
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου η υποβολή δηλώσεων εισοδήματος εταιρείας και αυτοεργοδοτουμένων