Η νέα επιλογή για εταιρικά δώρα: Mall Gift Card από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi

Η εξεύρεση του ιδανικού δώρου για κάθε περίσταση, ακόμη και όταν μιλάμε για εταιρικό, φαντάζει και είναι αρκετά δύσκολη, καθώς χρειάζεται πολύ ψάξιμο και συνεπώς χρόνο κάτι που με τους σημερινούς απαιτητικούς ρυθμούς στο τέλος καταλήγει να αποτελεί βραχνά.

Με αυτό το σκεπτικό τo Mall of Cyprus και το Mall of Engomi φέρνουν την πρώτη Gift Card για αγορές στα συνεργαζόμενα καταστήματα των Malls! Η νέα Gift Card υπόσχεται να κάνει την εύρεση δώρου εύκολη και γρήγορη και να γίνει η τέλεια λύση για εταιρικά δώρα, special occasions και γιορτές, καθώς μπορεί να εξαργυρωθεί σε πλειάδα καταστημάτων, εστιατορίων και καφέ στα δύο Malls!

Η νέα Gift Card, καθίσταται το δώρο – νούμερο ένα επιλογή για όλους ανεξαιρέτως, διότι εξαργυρώνεται στα συνεργαζόμενα καταστήματα του Mall of Cyprus και του Mall of Engomi με τις επιλογές να είναι αμέτρητες και να μπορούν έτσι να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, κάθε ηλικία και κάθε ανάγκη. Στην ουσία, αποτελεί την τέλεια επιλογή για εκείνες τις περιπτώσεις που δεν ξέρουμε τι δώρο να πάρουμε, για δώρα σε συναδέλφους, φίλους και οικογένεια, για γενέθλια και γιορτές!

Μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα Gift Card στο Information Desk του Mall of Cyprus, να κάνετε top up το ποσό που επιθυμείτε από 25 έως 250 ευρώ και είστε έτοιμοι να χαρίσετε στους αγαπημένους σας the gift of everything! Οι παραλήπτες μπορούν να την εξαργυρώσουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα των Malls μέσα σε ένα χρόνο πληρώνοντας στο ταμείο με αυτή, αλλά και να ελέγχουν το υπόλοιπό τους ανά πάσα στιγμή μέσα από την ιστοσελίδα μας, αφού το ποσό της μπορεί να εξαργυρωθεί και τμηματικά!

Δες τα καταστήματα στα οποία μπορείς να εξαργυρώσεις την Gift Card εδώ.

Όροι και προϋποθέσεις εδώ.

Δειτε Επισης

Η πολυαναμενόμενη άφιξη στο Mall of Cyprus-Η Kiabi ανοίγει μεγάλο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο
Έφεραν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κινδυνεύουν να τους μείνουν-Ανάστατοι και ξεκρέμαστοι οι εισαγωγείς
Περιμένουν έγκριση από την Apple για το e-kalathi… Τι ζήτησε η αμερικανική εταιρεία για να συνάδει με το iOS
Επιστρέφει με όραμα το φρέσκο κυπριακό γάλα Χαραλαμπίδης
Νέους κανόνες για εγγραφή οχημάτων και ελέγχους για εκπομπές προτείνει η Κομισιόν
Η εξέλιξη των υπεύθυνων επιλογών στο κυπριακό καλάθι-Πώς η Lidl Κύπρου οδηγεί τη μετάβαση προς μια πιο συνειδητή και βιώσιμη κατανάλωση
Τραμπ: Μελετά νέες εξαιρέσεις στους δασμούς για τις αυτοκινητοβιομηχανίες
Σκίαση και ενεργειακή εξοικονόμηση...Η φιλοσοφία της Euroblinds
Σκλαβενίτης: Μετά την Έγκωμη, ο Ύψωνας-Άνοιξε το νέο κατάστημα στη Λεμεσό
Μ. Κωνσταντίνου: Ισχυρή και σε διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία η κυπριακή γαλακτοβιομηχανία-Ανοδικά και φέτος