powered by

Επιτυχημένα αποτελέσματα το 2021, στόχος η συνέχιση της ανοδικής πορείας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, το διοικητικό συμβούλιο των Εταιρειών Fortius Μεσιτικής Ναυτασφαλιστικών Κινδύνων Ltd. & National Μεσιτικής Ασφαλίσεων Α.Ε.

Κατά τη διεξαγωγή του διοικητικού συμβουλίου, έγινε παρουσίαση των επιτυχημένων αποτελεσμάτων του προηγούμενου έτους. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Δούκας Παλαιολόγος συνεχάρη το προσωπικό και παρότρυνε το ανθρώπινο δυναμικό των δυο Εταιρειών να επιδείξει τον ίδιο ζήλο, ώστε τη νέα χρονιά να συνεχιστεί η ανοδική πορεία και η επίτευξη των προσδοκώμενων οικονομικών αποτελεσμάτων. 

Οι δύο οργανισμοί εδρεύουν στην Αθήνα και δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς των ασφαλίσεων πλοίων «από το μικρότερο σκάφος αναψυχής μέχρι τα μεγαλύτερα ποντοπόρα πλοία», καθώς και στον κλάδο ασφαλίσεων αεροσκαφών. Συνεργάζονται με όλες τις μεγάλες Ασφαλιστικές Εταιρείες που διεξάγουν ασφαλίσεις πλοίων και σκαφών, καθώς και τα διεθνή Group P&I Clubs. H Altius Insurance κατέχει το 35% του κεφαλαίου των δύο Εταιρειών.

Η συνάντηση του διοικητικού συμβούλιου ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στον Πειραιά.

Δειτε Επισης

Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης απευθύνει το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης
«Σπάζοντας» το ταμπού της διαδοχής-Εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση της C Business Advisors
Η σύσταση της AMLA, οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και οι προκλήσεις συμμόρφωσης για τις ξένες επιχειρήσεις εντός της Ε.Ε.
Μάριος Κοσμά: Ήταν και θα είναι πάντα επενδυτικός προορισμός η Κύπρος-Πώς θα έρθουν παγκόσμιας εμβέλειας επενδυτές
Το Cyprus Integrity Forum δυναμικά στο πλευρό της Αστυνομίας-Συνάντηση με την ηγεσία της Δύναμης
Ενισχύεται η συνεργασία του Ίδρυματος «Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου» και του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια»
Η νέα εποχή της συμμόρφωσης: Τεχνητή νοημοσύνη, blockchain και η πρόκληση της διαφάνειας