Powered by

Συζήτησαν ζητήματα του τουριστικού και βιομηχανικού κλάδου

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός και βιομηχανικός τομέας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, τέθηκαν σε συνάντηση που είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως με τον Πρόεδρο και μέλη της Τουριστικής Εμπορικής Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στη συνάντηση που έγινε στην παρουσία του Βοηθού Αρχηγού και αξιωματούχων της Αστυνομίας Κύπρου, τέθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός και βιομηχανικός τομέας στην Αμμόχωστο».

Προστίθεται ότι «η ηγεσία της ΤΕΒΕΑ ευχαρίστησε τόσο την Υπουργό όσο και τους εκπροσώπους της Αστυνομίας για τη βαρυσήμαντη προσπάθεια που γίνεται από το κράτος για στήριξη της επαρχίας Αμμοχώστου στα θέματα δικαστηριακών εγκαταστάσεων και αποτελεσματικής αστυνόμευσης».

Από την πλευρά της η Υπουργός «ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΤΕΒΕΑ για τις εξελίξεις επί των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, ευχαριστώντας για την παραγωγική ανταλλαγή απόψεων».

Δειτε Επισης

Καθυστερημένες οφειλές ύψους €3,1 δις στο Τμήμα Φορολογίας-Περίπου €1,4 δις κινδυνεύουν να μην εισπραχθούν
ΥΠΕΣ: Επαρκούν προς το παρόν οι ποσότητες υλικής βοήθειας για τους πληγέντες-Συγκινητική η μαζική ανταπόκριση
Γενικό Λογιστήριο: Σε ισχύ οι νέοι κανονισμοί για τις δημόσιες συμβάσεις
Με αμελητέες απώλειες άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Επανέρχεται στην κανονικότητα η ύδρευση στις πυρόπληκτες περιοχές
Δωρεά €380.000 από την Κυπριακή Δημοκρατία προς τη ΔΕΑ για υποστήριξη των εργασιών της
Ν. Χριστοδουλίδης: Μια παραδοχή, μια απολογία και δώδεκα άμεσες ενέργειες στήριξης-«Δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»
Οι διευκρινίσεις του Υπ. Γεωργίας για την υποβολή δηλώσεων ζημιάς από την πυρκαγιά-Στόχος η άμεση στήριξη
Abdulla bin Touq Al Marri: Το οικονομικό μοντέλο των ΗΑΕ και η ισχυρή δυναμική για συνεργασία με την Κύπρο
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων