OJO sunglasses: Κάδοι σκουπιδιών και απορριμμάτων σκύλων στην Αγλαντζιά
08:38 - 16 Φεβρουαρίου 2022

Η OJO Sun&glasses, έχοντας ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κάθε πολίτη για την ανάγκη του σεβασμού προς το περιβάλλον αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του, έχει προβεί στη παραχώρηση κάδων για σκουπίδια και απορρίμματα σκύλων για τις ανάγκες του Δήμου Αγλαντζιάς.
Η Κυπριακή εταιρεία OJO, από την αρχή της ίδρυσης της, πριν σχεδόν 11 χρόνια, έχει επενδύσει στην προστασία του περιβάλλοντος και την καλλιέργεια αυτής της κουλτούρας. Έχει παραχωρήσει κάδους για σκουπίδια και απορρίμματα σκύλων σε αρκετούς Δήμους της Κύπρου όσο και της Ελλάδας, έχει προχωρήσει σε δεντροφυτεύεις σε διάφορα σημεία της Κύπρου αλλά και έχει δημιουργήσει οικολογικές θήκες γυαλιών και τσάντες OJO, κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.
Σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας Νίκο Μεσολογγίτη, «Η προστασία του περιβάλλοντος που ζούμε είναι υποχρέωση όλων μας αλλά και ευθύνη που έχουμε προς τα παιδιά μας»
Οι κάδοι παραδόθηκαν στον Δήμο, στην παρουσία του Δημάρχου Αγλαντζιάς, κου Ανδρέα Κωνσταντίνου και του τμήματος Μάρκετινγκ και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της OJO Sun&glasses.
Σημειώνεται ότι οι κάδοι θα τοποθετηθούν σε διάφορα κεντρικά σημεία του Δήμου Αγλαντζιάς.