AIMS INTERNATIONAL CYPRUS

Η AIMS International ιδρύθηκε το 1992 στη Βιέννη κι έκτοτε βρίσκεται μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιρειών Executive Search παγκοσμίως. Σήμερα, εκπροσωπείται σε περισσότερες από 50 χώρες, με περισσότερα από 80 γραφεία και πάνω από 500 Εταίρους, Συμβούλους και Αναλυτές.

AIMS International Cyprus

Η AIMS International Cyprus άρχισε τη δραστηριότητά της στην κυπριακή αγορά το 2020 και μέσω της στενής συνεργασίας της με το γραφείο της Ελλάδας κατάφερε να έχει επιτυχίες στη διεκπεραίωση έργων τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Board Services - Αξιοποιώντας εγνωσμένου κύρους μεθοδολογίες καλύπτουμε σφαιρικά και ολοκληρωμένα τις ανάγκες κάθε οργανισμού σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέχουμε υπηρεσίες αξιολόγησης του Διοικητικού Συμβουλίου (Board Evaluation services) στο πλαίσιο γενικών και ειδικών απαιτήσεων καθώς και υπηρεσίες ανεύρεσης και αξιολόγησης Μη Εκτελεστικών και Ανεξάρτητων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Executive Search - Στηρίζουμε τους πελάτες μας στην ανεύρεση και επιλογή στελεχών σε ανώτατο και ανώτερο διευθυντικό επίπεδο. Χρησιμοποιούμε μια ολιστική προσέγγιση με έμφαση στις ανάγκες κάθε πελάτη και στα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε κλάδου. Είμαστε σε θέση να προσελκύσουμε στελέχη από το εξωτερικό σε συνεργασία με τα γραφεία μας σε όλο τοv κόσμο, να μεταφέρουμε γνώση και πληροφόρηση στον πελάτη και να βοηθάμε στην αποτελεσματική τοποθέτηση στελεχών στην αγορά.

Talent Management - Προσφέρουμε υπηρεσίες Αξιολόγησης και Ανάπτυξης διευθυντικών στελεχών με στόχο την ενίσχυση των διοικητικών ικανοτήτων τους σε προσωπικό ή και ομαδικό επίπεδο. Εξειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Κέντρων Αξιολόγησης και Ανάπτυξης για εντοπισμό ταλέντων, ετοιμότητα στελεχών για μετάβαση σε νέο ρόλο λόγω προαγωγής ή αναδιάρθρωσης και ευθυγράμμιση της εταιρικής κουλτούρας και στρατηγικής με τις ηγετικές ικανότητές τους.

Human Resources Advisory - Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στην ανάπτυξη και υλοποίηση της στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στον σχεδιασμό και εφαρμογή κατάλληλων εσωτερικών διαδικασιών για τη διαχείρισή του.

Νέα δεδομένα και επιδιώξεις 

Τα νέα δεδομένα και οι αλλαγές που έχουν επέλθει στο εργασιακό περιβάλλον με την πανδημία ωθούν τους οργανισμούς στην επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό τους και κυρίως στην ανάπτυξη των διευθυντικών στελεχών. Στόχος είναι η ανάπτυξη «Future-fit» leaders, οι οποίοι θα είναι θετικοί στην αλλαγή, θα κατανοούν και θα αξιοποιούν την τεχνολογία και θα είναι σε θέση να διοικούν ομάδες remotely, παρέχοντας στήριξη, επικοινωνώντας το όραμα και θέτοντας αποτελεσματικούς στόχους.                                                                                                        

Στην AIMS International Cyprus, βασική μας επιδίωξη είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να αναπτύσσουμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η υψηλή τεχνογνωσία μας, η ευελιξία μας στην ανταπόκριση των απαιτήσεων της αγοράς, η πελατο-κεντρική νοοτροπία και το παγκόσμιο αποτύπωμά μας, στο πλαίσιο της απόλυτης δέσμευσης για επιχειρηματική ηθική, εγγυώνται τα επιτυχημένα αποτελέσματά μας.

 

Διεύθυνση: Αθαλάσσας 75, 2012, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22118888

E-mail: cyprus@aimsinternational.com

Ιστοσελίδα: www.aimsinternational.com

 

Δειτε Επισης

KPMG ΚΥΠΡΟΥ
GREAT PLACE TO WORK®
FRANKLINCOVEY
FORWARDMINDSETS
EUROFAST
DELOITTE
CRONJE & YIANNAS ACTUARIES AND CONSULTANTS LTD
CAREERFINDERS
ERGODOTISI
RECRUITING & HUMAN RESOURCE OUTSOURCING: Οι 2022 τάσεις του HR