EUROFAST

Όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να αναθέσουν τη μισθοδοσία τους σε εξωτερικούς συνεργάτες

Το κόστος είναι ο πιο προφανής λόγος για την ανάθεση της μισθοδοσίας σε εξωτερικούς συνεργάτες. Επίσης, ο χρόνος που δαπανάται για τον υπολογισμό των μισθών, των φόρων, των διαφόρων εισφορών και τέλος την πληρωμή των εργαζομένων μειώνεται σημαντικά, όταν η διαδικασία ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες. Όποιος έχει εργαστεί στον τομέα της μισθοδοσίας γνωρίζει ότι αποτελεί μια πολύπλοκη και χρονοβόρα εργασία, καθώς απαιτεί σχολαστική τήρηση αρχείων, πλήρη και ολοκληρωμένη γνώση της φορολογικής νομοθεσίας, εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και εργασιακές συνήθειες που αποφέρουν αποτελέσματα. Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι εταιρείες που αναθέτουν τη μισθοδοσία τους σε εξωτερικούς συνεργάτες, παρουσιάζουν μείωση του κόστους μισθοδοσίας τους μεταξύ 18% - 20%. Τα επιπλέον οφέλη από την εξωτερική ανάθεση περιλαμβάνουν: Φορολογική Συμμόρφωση: Οι πάροχοι μισθοδοσίας συμβαδίζουν με τις κανονιστικές αλλαγές και ειδοποιούν εγκαίρως τους πελάτες τους για προσαρμογές στους μισθούς και τις φορολογικές νομοθεσίες, που επηρεάζουν την επιχείρησή τους, αποφεύγοντας έτσι κυρώσεις ή καθυστερήσεις. Καταχώρηση φορολογικών και κοινωνικών ασφαλίσεων: Οι υπηρεσίες μισθοδοσίας μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα λάθους και τον χρόνο που απαιτείται για την καταχώρηση των φορολογικών και κοινωνικών εισφορών. Τήρηση αρχείων: Η τήρηση ηλεκτρονικών αρχείων μισθοδοσίας μειώνει τον κίνδυνο και διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα, ενώ εγγυάται ότι τα δεδομένα είναι άμεσα διαθέσιμα. Τεχνολογία: Η χρήση του πιο πρόσφατου HR και Payroll  λογισμικού εξασφαλίζει ακρίβεια και βελτιωμένη παραγωγικότητα, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να λαμβάνει τη σωστή πληρωμή εγκαίρως κάθε φορά.

Κορυφαία στον τομέα υπηρεσιών μισθοδοσίας η Eurofast

Η Eurofast ιδρύθηκε το 1978 και κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών μισθοδοσίας στην Ευρώπη, καθώς επεξεργάζεται μισθοδοσία, μηνιαίως, για περισσότερους από 15.000 υπαλλήλους πολυεθνικών εταιρειών, σε κλάδους όπως αυτοί της πληροφορικής, του εμπορίου, των αερομεταφορών, της τραπεζικής, των χρηματοοικονομικών, της φαρμακευτικής και της φιλοξενίας.

Έχοντας εξειδικευμένη γνώση, μπορεί να υποστηρίξει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών και να συμβουλεύσει σε ποικίλα θέματα ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας. Η Eurofast έχει αναδειχθεί ως ένας από τους 10 κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών μισθοδοσίας παγκοσμίως, για το 2021, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του CIΟLook. Η αναγνώριση και τα βραβεία που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύουν τη συνεχή καινοτομία και τις επαγγελματικές προοπτικές της. Η εταιρεία διαθέτει πλήρως στελεχωμένα γραφεία σε 23 πόλεις, με περιφερειακή τεχνογνωσία και παρουσία στην αγορά.Οι ομάδες των συμβουλών της αποτελούνται από 15 έως και 60 επαγγελματίες με διαφορετικό εργασιακό υπόβαθρο και εμπειρία, σε τομείς όπως διεθνής φορολόγηση, νομική, συγχωνεύσεις και εξαγορές, μισθοδοσία, λογιστική, ελεγκτικές υπηρεσίες και συμβουλευτική, παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις στους πελάτες.

 

Κύπρος:

Cypress Center, Χύτρων 5, 1076, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22699000

E-mail: nicosia@eurofast.eu 

 

Ελλάδα: 

Συγγρού 236, 4ος όροφος, 17672, Καλλιθέα, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2161004201-05  

E-mail: athens@eurofast.eu

Δειτε Επισης

KPMG ΚΥΠΡΟΥ
GREAT PLACE TO WORK®
FRANKLINCOVEY
FORWARDMINDSETS
EUROFAST
DELOITTE
CRONJE & YIANNAS ACTUARIES AND CONSULTANTS LTD
CAREERFINDERS
ERGODOTISI
RECRUITING & HUMAN RESOURCE OUTSOURCING: Οι 2022 τάσεις του HR