FRANKLINCOVEY

H FranklinCovey εξειδικεύεται στην επαγγελματική εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων με παρουσία σε πάνω από 150 χώρες και υλικό μεταφρασμένο και τοπικά προσαρμοσμένο σε περισσότερες από 30 γλώσσες. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει πέραν του 90% των Fortune 100 και άνω του 75% των Fortune 500 εταιρειών.

Όλα ξεκίνησαν το 1989, όταν ο Dr. Stephen Covey εξέδωσε το βιβλίο «The 7 Habits of Highly Effective People», που χαρακτηρίστηκε από τo περιοδικό Forbes ως ένα από τα 10 βιβλία όλων των εποχών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Έκτοτε, και για πάνω από 30 χρόνια τώρα, η FranklinCovey μελετά ανθρώπους και οργανισμούς υψηλής απόδοσης και μετατρέπει όλη αυτή την έρευνα σε thought leadership, εκπαιδευτικά προγράμματα και εργαλεία εφαρμογής, που της επιτρέπουν να υλοποιήσει την αποστολή της: ‘‘To Enable Greatness in People and Organizations Everywhere.’’

Λύσεις υποστήριξης οργανισμών

Η FranklinCovey Cyprus ιδρύθηκε το 2019 και η ομάδα της αποτελείται από πιστοποιημένους συμβούλους, εκπαιδευτές και coaches. Μέσω των εξειδικευμένων λύσεων που προσφέρει, υποστηρίζει οργανισμούς για: 

Δημιουργία Κουλτούρας Αποτελεσματικότητας, μέσω του πλαισίου του #1 εκπαιδευτικού προγράμματος παγκοσμίως «The 7 Habits of Highly Effective People®».

Ανάπτυξη Ηγετικών Δεξιοτήτων, μέσω των πλαισίων «The 6 Critical Practices for Leading a Team™» και «The 4 Essential Roles of Leadership™» για πρακτικές ηγεσίας σε κάθε επίπεδο.

Ανάπτυξη Ταλέντων, μέσω της μεθοδολογίας «Multipliers®», για αξιοποίηση του συνόλου της ευφυίας και της δημιουργικότητας που υπάρχει σε κάθε οργανισμό.

Μετρήσιμη Αύξηση Εμπιστοσύνης, μέσω των συμπεριφορών του «Leading at the Speed of Trust®», για ενίσχυση της ταχύτητας και μείωση του κόστους λειτουργίας ενός οργανισμού.

Επιτυχημένη Διαχείριση Αλλαγής για κατανόηση του προβλεπόμενου μοτίβου, που ακολουθεί κάθε αλλαγή, μέσω του προγράμματος «Change: How to turn Uncertainty into Opportunity™».

Ενίσχυση Παραγωγικότητας, μέσω του πλαισίου «The 5 Choices to Extraordinary Productivity®» για σωστή διαχείριση αποφάσεων και ενέργειας, εστίαση προσοχής και αποφυγή burnout.

Υλοποίηση Στρατηγικής για πετυχημένη μετάβαση από τον Στόχο στο Αποτέλεσμα εν μέσω αντικρουόμενων προτεραιοτήτων, μέσω του πλαισίου «The 4 Disciplines of Execution®».

• Αύξηση Πωλήσεων μέσω της βραβευμένης μεθοδολογίας «Helping Clients Succeed™» για δημιουργία προστιθέμενης αξίας στους πελάτες κάθε οργανισμού.

Ενίσχυση Πιστότητας Πελατών, μέσω των αξιών, πρακτικών και συμπεριφορών του προγράμματος «Leading Customer Loyalty™».

Οι πελάτες της εταιρείας αποκτούν πρόσβαση σε μεθοδολογίες και εργαλεία εφαρμογής που καλύπτουν ένα φάσμα πέραν των 40 δεξιοτήτων και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με best-selling authors και thought leaders εγνωσμένου κύρους.

Δια ζώσης και διαδικτυακά 

Οι λύσεις μας προσφέρονται σε ζωντανή και διαδικτυακή μορφή, καθώς και μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας All Access Pass ® που προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση σε ένα πλήρες ψηφιακό περιβάλλον με όλο το υλικό της FranklinCovey και virtual mentoring, από όπου και όποτε το επιθυμούν. Οι μέθοδοι παράδοσης των λύσεών μας μπορούν να συνδυαστούν σε μια άκρως συναρπαστική εμπειρία μεικτής μάθησης, που εξελίσσεται στην προτιμώμενη επιλογή των Κύπριων πελατών μας, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες συνθήκες εξ αποστάσεως ή υβριδικής εργασίας, καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα απρόσκοπτης ανάπτυξης μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπων με μια οικονομικότερη επένδυση ανά άτομο.

 

Διεύθυνση: Αθαλάσσας 75, 2012, Λευκωσία

Τηλέφωνα: 22158000, 95158000

E-mail: welcome@franklincovey.cy

Ιστοσελίδα: www.franklincovey.com

Δειτε Επισης

KPMG ΚΥΠΡΟΥ
GREAT PLACE TO WORK®
FORWARDMINDSETS
EUROFAST
DELOITTE
CRONJE & YIANNAS ACTUARIES AND CONSULTANTS LTD
CAREERFINDERS
AIMS INTERNATIONAL CYPRUS
ERGODOTISI
RECRUITING & HUMAN RESOURCE OUTSOURCING: Οι 2022 τάσεις του HR