powered by

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέλευση του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Τη συνέλευση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χρ. Αγκαστινιώτης.

Κύριος ομιλητής στη συνέλευση θα είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων κ. Ανδρέας Δημητριάδης, ο οποίος θα αναφερθεί στα σημερινά δεδομένα και στις προκλήσεις του τομέα.

Ειδικά αναφορά θα κάνει ο κ. Δημητριάδης στη δύσκολη θέση που βρίσκονται οι επιχειρήσεις των μεγάλων αναπτύξεων λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και της κατάργησης του επενδυτικού προγράμματος της Κύπρου.

Επίσης, θα καταθέσει εισηγήσεις εκ μέρους του Συνδέσμου για ενίσχυση του τομέα των μεγάλων αναπτύξεων, ώστε να συνεχίσει να συνδράμει στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και ανάπτυξης της οικονομίας.

Δειτε Επισης

Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού