Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Η Absolut Vodka λανσάρει limited edition φιάλη

Από το 2005 και κάθε χρόνο η Absolut Vodka λανσάρει μία limited edition φιάλη για περιορισμένο χρόνο! Έτσι και φέτος, η Absolut επιστρέφει με τη φιάλη που εκπροσωπεί το ‘Spirit of Togetherness’ για να γιορτάσει και να αναδείξει τη δημιουργικότητα. Με έμπνευση τις αξίες αλλά και τη φιλοσοφία της Absolut Vodka, ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης φιάλης υποδηλώνει όλα τα συναρπαστικά πράγματα που προκύπτουν όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά.

To Spirit of Togetherness έχει να κάνει με το πώς τα πράγματα γίνονται καλύτερα όταν κοιτάμε πέρα από τις διαφορές μας και είμαστε σε θέση να συναντηθούμε και να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλον.

Αυτή η ιδέα είναι που εμπνέει το σχήμα της Absolut Limited Edition φιάλης. To μοναδικό, ανάγλυφο πλεκτό σχέδιο στην εμβληματική σιλουέτα της Absolut φιάλης, όπου πολλά αλληλένδετα νήματα ενοποιούνται και γίνονται ισχυρότερα από ένα μεμονωμένο, συμβολίζει τις ζωές μας σαν οντότητες και τους καινούργιους, ισχυρότερους δεσμούς που δημιουργούνται όταν συνεργαζόμαστε και συνυπάρχουμε μαζί.  Το Absolut Spirit of Togetherness γιορτάζει όλα τα διαφορετικά νήματα του κόσμου, γιορτάζει την αποδοχή της διαφορετικότητας, γιορτάζει την ανθρωπότητα!

Η Elin Furelid, Absolut Portfolio & Innovation Director, εξηγεί: «Ο στόχος μας με κάθε νέο σχεδιασμό φιάλης είναι να επικοινωνήσουμε την ιστορία της Absolut και να αναβιώσουμε τις αξίες μας και το Absolut Spirit of Togetherness πρεσβεύει αυτή τη φιλοσοφία. Είτε αναμειγνύουμε ποτά, είτε αντιλήψεις, είτε δημιουργούμε νέες και συναρπαστικές ιδέες και μοτίβα, το να μπορούμε να αναδεικνύουμε αυτές τις αξίες είναι σημαντικό – μέσα από την τέχνη, τους καλλιτέχνες και τους ακτιβιστές, τη συνεχή και μακροχρόνια υποστήριξη της LGBTQ+ κοινότητας.  Πιστεύουμε ότι ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος όταν αλληλεπιδρούμε και ενδυναμώνουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το αίσθημα της ενότητας που πρεσβεύει η φετινή limited-edition φιάλη.»

Η ABSOLUT Vodka, διανέμεταιι στην Κύπρο από την Tempo Beverages Cyprus, επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων αλκοολούχων ποτών ευρείας διανομής (Absolut, Chivas Regal), αντιπρόσωπος των μπυρών του Ομίλου HEINEKEN, καθώς και ενός μεγάλου εύρους διεθνών κρασιών και μη αλκοολούχων brands (San Benedetto, Three Cents tonics & sodas).

Δειτε Επισης

Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi
Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια
Be Xmas! Game On: Στα CELIO αυτές τις γιορτές, παίζεις μεγάλο παιχνίδι
Defender Luxury Off-Road Experience από τον Όμιλο Πηλακούτα
VE Very Exclusive Accessories Ltd: Τρεις νέο-ανακαινισμένες μπουτίκ Swarovski στην Κύπρο