Το μέλλον της εργασίας είναι υβριδικό

Αναγνωρίζοντας τις νέες τάσεις και ανάγκες, η Epic σε συνεργασία με τη Cisco κατάφερε να λανσάρει μια νέα πλατφόρμα, ιδανική για κάθε επιχείρηση, ειδικότερα στις μέρες μας που το μέλλον της εργασίας διαγράφεται υβριδικό.

Με το Cloud Business Collaboration with Webex, οι υπάλληλοι μια επιχείρησης μπορούν να εργάζονται απ’ όπου και αν βρίσκονται, καθώς εξυπηρετεί το τρίπτυχο work smarter, prioritize simplicity and integration, keep security top of mind.

Την πλατφόρμα αναλύει, σε συνέντευξή της, η Marketing Product Specialist- B2B & ICT της Epic, Ρεγγίνα Κοζεντίνου.

Ποιες προκλήσεις συναντά μία επιχείρηση στην σημερινή εποχή;

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις σήμερα.

Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη διετία, όπου κλήθηκαν να αλλάξουν τον τρόπο που δουλεύουν, να προσαρμοστούν σε νέες νόρμες και να παλέψουν πολλές φορές για την επιβίωση τους, έρχονται αντιμέτωπες με νέες οικονομικές προκλήσεις λόγω του πολέμου. Παράλληλα, η τεχνολογική πρόοδος και ο ψηφιακός μετασχηματισμός ήρθε αρκετά νωρίτερα λόγω της πανδημίας και αποτελεί μονόδρομο.

Η επιχείρηση που θα εξοπλιστεί με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να εκσυγχρονιστεί τεχνολογικά και να μετασχηματιστεί ψηφιακά, όσο μεγάλη ή μικρή είναι, είναι η επιχείρηση που θα ενισχύσει την παραγωγικότητά της και που θα υπάρχει και αύριο.

Το μέλλον της εργασίας έχει αλλάξει ραγδαίως και πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων στρέφονται σε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, όπου οι εργαζόμενοι δουλεύουν κάποιες μέρες από το γραφείο και κάποιες μέρες από τον προσωπικό τους χώρο.

Τί χρειάζεται μια επιχείρηση για ομαλή μετάβαση στο υβριδικό μοντέλο εργασίας;

Το μέλλον της εργασίας είναι υβριδικό και είναι εδώ. Η εργασία δεν είναι το που βρίσκεσαι αλλά το τι μπορείς να κάνεις και πλέον κάθε επιχείρηση θα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα ενδυναμώνοντας την ομάδα της με τα κατάλληλα εργαλεία για να λειτουργεί παραγωγικά από οπουδήποτε.

Οι υπάλληλοι μια επιχείρησης θα πρέπει να έχουν το εργαλείο που τους επιτρέπει να μπορούν να εργάζονται από όπου και εάν βρίσκονται, να κάνουν συναντήσεις, εκπαιδεύσεις, να ανταλλάσσουν απόψεις χρησιμοποιώντας whiteboards, να στέλνουν μηνύματα, να πραγματοποιούν/λαμβάνουν κλήσεις μέσω του σταθερού επαγγελματικού αριθμού τους, να μοιράζονται με ασφάλεια αρχεία και να έχουν απρόσκοπτη επικοινωνία εντός και εκτός γραφείου.

Και όλα αυτά μέσω μίας ενιαίας πλατφόρμας που ελαχιστοποιεί την ανάγκη διαχείρισης διαφορετικών εφαρμογών. Μια απλή λύση που εξυπηρετεί το τρίπτυχο work smarter, prioritize simplicity and integration, keep security top of mind.

Αυτό ακριβώς το εργαλείο παρέχει η Epic Business με το Cloud Business Collaboration with Webex.

Μια ενιαία πλατφόρμα που εξυπηρετεί την υβριδική εργασία

Τι είναι το Cloud Business Collaboration with Webex;

Η Epic ως ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο, μέλος του ταχύτερα αναπτυσσόμενου γκρουπ τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη με παρουσία σε 10 χώρες εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 1 εκατομμύριο επιχειρήσεις και ενσωματώνει τεχνογνωσία από 10 ευρωπαϊκές αγορές. Διαθέτει τόσο τα εργαλεία όσο και την τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να βοηθήσει μία επιχείρηση να ενισχύσει την παραγωγικότητά της και να εκτελεί καθημερινές λειτουργίες γρήγορα, εύκολα και αποδοτικά.

Η συνεργασία με την Cisco

Με γνώμονα την νέα εποχή και την ανάγκη των επιχειρηματικών μας πελατών προχωρήσαμε σε μία αξιοσημείωτη επένδυση αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίας τηλεφωνίας και collaboration που προσφέρουμε και δημιουργώντας το απόλυτο εργαλείο συνεργασίας. Συνεργαζόμενοι με την Cisco, την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, προσφέρουμε την υπηρεσία Cloud Business Collaboration. Κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου μεγέθους, μπορεί να επωφεληθεί από προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου σε κινητά, φορητούς υπολογιστές και tablet, πραγματοποιώντας κλήσεις και συσκέψεις, στέλνοντας μηνύματα, προωθώντας την ομαδική συνεργασία από όπου και εάν βρίσκεται ο χρήστης. Και όλα αυτά με ένα χαμηλό πάγιο ανά χρήστη, χωρίς κανένα αρχικό κόστος εγκατάστασης, χωρίς την αναγκαιότητα αγοράς συσκευών και χωρίς κανένα κόστος συντήρησης.

Ευέλικτα και γρήγορα

Πόσο εύκολο είναι για μια ΜμΕ να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει το Cloud Business Collaboration;

Το Cloud Business Collaboration είναι μια υπηρεσία ευέλικτη και εύκολη στην χρήση. Δεν χρειάζεται παρά μόνο λίγα λεπτά για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος σε οποιαδήποτε συσκευή ενώ η χρήση της είναι εξαιρετικά απλή. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας καθοδηγούν κατά την εγκατάσταση τον χρήστη για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ενώ υπάρχει αναλυτικός οδηγός χρήσης. Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση η επιχείρηση μπορεί να επικοινωνεί στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης επιχειρηματικών πελατών 131.

Και εάν αλλάξουν οι αρχικές ανάγκες μιας επιχείρησης τι γίνεται;

Αναγνωρίζοντας την δυναμικότητα της αγοράς, το Cloud Business Collaboration ακολουθεί το μοντέλο «Software as a Service» (SaaS) συμπορευόμενο με το Pay as you Go/Pay as you Grow ανά χρήστη, ανά μήνα, επιτρέποντας την αύξηση ή τη μείωση των χρηστών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής της κάθε άδειας χρήσης ανάλογα με τις ανάγκες του προσωπικού. Η επιχείρηση μπορεί να συζητήσει οποιαδήποτε ανάγκη ή αλλαγή με τον Επιχειρηματικό Σύμβουλό της, που παρέχεται δωρεάν από την Epic.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να κανονίσετε ραντεβού με έναν Επιχειρηματικό Σύμβουλο από την Epic, ηλεκτρονικά ή στον χώρο σας, όπου θα σας παρουσιάσει πλήρως την υπηρεσία, πατώντας εδώ.    

 

Δειτε Επισης

Το Ad Tag Global Group του «Γκουρού του Digital» στην αγορά της Κύπρου με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα
Ικανοποίηση TechIsland για το νέο πλαίσιο για την Μπλε Κάρτα-Τι δηλώνει ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου
3ο CITEA Digital Cyprus Conference: Τεχνητή νοημοσύνη και κυπριακές επιχειρήσεις (video)
Η κυβερνοασφάλεια το 2048 μέσα από τα μάτια του Ramsés Gallego
Σημαντική πρόοδος για Κύπρο στην πορεία υλοποίησης των στόχων της ψηφιακής δεκαετίας της Ευρώπης
Χαιρετίζει την κατάταξη της Κύπρου για τρίτη συνεχή χρονιά στους «Strong Innovators» ο Επικεφαλής Επιστήμονας
Β. Πολυκάρπου: Χαιρετίζει τις επιδόσεις της Κύπρου στην καινοτομία-Ζωτικής σημασίας η συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα
Strong Innovator για τρίτη συνεχή χρονιά η Κύπρος-Τι δηλώνει ο Νικόδημος Δαμιανού
Google: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αύξησε τις εκπομπές άνθρακα της εταιρείας μέσα σε πέντε χρόνια
Ι. Γεωργούλας: Οι προοπτικές ανάπτυξης της τεχνολογίας και η απαιτούμενη αρωγή κράτους-πανεπιστημίων