Αναγκαία για τη δικαιοσύνη η επιστράτευση της τεχνολογίας

Πολλές είναι οι προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα ο τομέας της δικαιοσύνης στην Κύπρο, απότοκο του συνεχώς μεταβαλλόμενου τεχνολογικού περιβάλλοντος.

Μιλώντας στο InBusinessNews, o συνέταιρος της Georgios E. Konnaris & Co LLC, Ηλίας Κονναρής, αναφέρεται στη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης και στην e-justice, κάτι που θα οδηγήσει προς τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό γενικότερα. Αναλύοντας περαιτέρω, ο κ. Κονναρής υπογραμμίζει ότι η επιστράτευση της τεχνολογίας είναι αναγκαία, ώστε η δικαιοσύνη να καταστεί πιο λειτουργική.

«Η προθυμία όλων των φορέων να καταστήσουν τη δικαιοσύνη ταχεία, αποτελεσματική και εξελιγμένη τεχνολογικά, μας δημιουργεί αίσθημα αισιοδοξίας ότι το όνομα της θα αποκατασταθεί και θα ανακτήσει την απολεσθείσα εμπιστοσύνη προς αυτήν», τονίζει.

Πότε ξεκινά η ιστορία της Georgios E. Konnaris & Co LLC και ποιες οι δραστηριότητές της;

Η Georgios E. Konnaris & Co LLC, είναι επιγέννημα του δικηγορικού γραφείου που ίδρυσε ο Γεώργιος Κονναρής το 1977.

Η εταιρεία ειδικεύεται στο ποινικό, αστικό και εταιρικό δίκαιο. Μετά την πάροδο 45 ετών η Georgios E. Konnaris & Co LLC είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και εταιρικού πελάτη.

Η εμπειρία μας, μας δίνει την ευχέρεια να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες οι οποίες προσφέρουν ικανοποίηση, εμπιστοσύνη και ασφάλεια στις συναλλαγές των πελατών μας.

Η κάθε υπόθεση με ειλικρίνεια

Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με γνώμονα την εξυπηρέτηση του συμφέροντος και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων των πελατών μας.

Ο κάθε τομέας ειδίκευσής μας λειτουργεί κατά τρόπο που να καθιστά την εταιρεία μας προσιτή, τόσο προς υφιστάμενους όσο και νέους πελάτες.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των πελατών μας, μας δείχνουν διαχρονικά την εμπιστοσύνη τους αποκτώντας οικεία σχέση με την εταιρεία μας.

Αυτό οφείλεται στην ειλικρίνεια με την οποία αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση και το κάθε πρόβλημα, επιδιώκοντας την εξασφάλιση των συμφερόντων τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι η οικονομική ευημερία και ευρωστία των πελατών μας συνεπάγει την οικονομική ευημερία και της εταιρείας μας.

Από το i-justice σύντομα στο e-justice

Ποιες είναι σήμερα οι προκλήσεις για τον τομέα και την επιχείρησή σας;

Αδιαμφισβήτητα η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει προκλήσεις που προέρχονται από το συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον.

Η μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, τόσο δομικά όσο και διαδικαστικά με τη παράλληλη εισαγωγή του i-justice και λίαν συντόμως του e-justice, μας καθοδηγούν προς τον εκσυγχρονισμό των τεχνολογικών μας υποδομών.

Η επιστράτευση της τεχνολογίας είναι αναγκαία, ούτως ώστε σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας να αυξήσει τη λειτουργική της απόδοση προς όφελος των ανθρώπων που μας δείχνουν εμπιστοσύνη στη πορεία μας μέχρι σήμερα.

Η προθυμία όλων των φορέων να καταστήσουν τη δικαιοσύνη ταχεία, αποτελεσματική και εξελιγμένη τεχνολογικά, μας δημιουργεί αίσθημα αισιοδοξίας ότι το όνομά της θα αποκατασταθεί και θα ανακτήσει την απολεσθείσα εμπιστοσύνη προς αυτήν.

Ο ρόλος της τεχνολογίας

Ποια η συμβολή της τεχνολογίας και των υπηρεσιών τηλεπικοινωνίων στην επιχείρησή σας και ποιος ο ρόλος της Epic σε αυτό;

Η επικοινωνία και το διαδίκτυο αποτελούν τον βραχίονα στον οποίο στηρίζεται η παροχή υπηρεσιών, καθότι η ταχύτητα ανταπόκρισης είναι κομβικό σημείο που χαρακτηρίζει το κάθε σύγχρονο γραφείο.

Με την Epic τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική συνεργασία. Η άμεση ανταπόκριση των στελεχών της Epic στις ανάγκες της εταιρείας μας καθώς και η τεχνογνωσία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία, έχει συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ούτως ώστε να είμαστε σε θέση έγκαιρης ανταπόκρισης στην έγκαιρη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Δειτε Επισης

Οι κυρώσεις στην Ρωσία... βούλιαξαν τον κυπριακό στόλο
ΙδΕΚ-META Group ενώνουν δυνάμεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού IN Business διαβάστε...
Η βελτιστοποίηση των City Logistics και η εφαρμογή νέων μοντέλων διανομής Logistics
Παίρνει σάρκα και οστά το University of Beirut-Mediterraneo στην Πάφο (pics)
Σε «Χάρης Γρούτας» μετονομάστηκε ο 1ος όροφος του Κέντρου Υγείας Λακατάμιας
Tax For All: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας
Οι Υπερ. ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Γαλακτοβιομηχανία ΑΦΟΙ Πέτρου τιμούν την Κύπρια γιαγιά
Tο αλεύρι Μιτσίδη στηρίζει τα πρόωρα μωρά στον αγώνα τους για ζωή
Ο ρόλος των private label προϊόντων στην εποχή του πληθωρισμού