powered by

ΚΝΕ: Δεύτερη αιμοδοσία για το έτος, εις μνήμη του Ben Casey

Την καθιερωμένη δεύτερη αιμοδοσία για το έτος, διοργάνωσε στις 7 Δεκεμβρίου 2022, στη Λεμεσό, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, ως ο επαγγελματικός σύνδεσμος της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην Κύπρο, με την εθελοντική συμμετοχή του προσωπικού των ναυτιλιακών εταιρειών μελών του Επιμελητηρίου, προβάλλοντας έτσι ένα μέρος του κοινωφελούς έργου που επιτελεί η ναυτιλιακή βιομηχανία.   

Σε ανακοίνωση, το Επιμελητήριο αναφέρει ότι αφιέρωσε την αιμοδοσία του μηνά Δεκέμβρη στη μνήμη του πρώην μέλους της Γραμματείας του Ben Casey, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021.

Προσθέτει πως ο κ. Ben εργάστηκε ως Λειτουργός στο Επιμελητήριο για 28 χρόνια, «συμβάλλοντας σημαντικά στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και βοηθώντας σημαντικό αριθμό νέων και επαγγελματιών από Εταιρείες-Μέλη του, στην Κύπρο, να προοδεύσουν την καριέρα τους στη ναυτιλία και έτσι παρέχοντας στον κλάδο καταρτισμένους επαγγελματίες».

Επιπλέον, το το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο αναφέρει πως πέραν των κύριων υπηρεσιών του προς τα μέλη του, η δράση του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την κοινωνική εταιρική ευθύνη, πραγματοποιώντας για πάνω από τριάντα χρόνια, από την ίδρυσή του το 1989, όπως αναφέρει, «πολυάριθμες κοινωνικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες ενισχύει την κυπριακή κοινωνία, πάντα με την ένθερμη συμμετοχή των ναυτιλιακών εταιρειών μελών του και του προσωπικού τους».

Δειτε Επισης

F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας
Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά-Το αύριο μέσα από τη ματιά της Baker Tilly Ελλάδος
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με τεχνητή νοημοσύνη και πώς η EY μετασχηματίζει τις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ευγ. Ευγενίου: Πέρασε το μήνυμα στις ινδικές επιχειρήσεις-Βάση για δραστηριοποίηση στην ευρωπαϊκή αγορά η Κύπρος