Powered by

Πάνω από 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο

Η Cyprus Airways αυξάνει τη χωρητικότητά της κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, προσφέροντας πάνω από 6.000 επιπλέον θέσεις για ταξίδια από και προς την Κύπρο. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρονται περισσότερες πτήσεις από/προς Αθήνα, Παρίσι και Ερεβάν τις επόμενες 6 εβδομάδες, ότι η ζήτηση έχει επανέλθει στα επίπεδα πριν από την πανδημία και ότι προστίθενται προσφορές ξενοδοχείων + πτήσεων στις καλύτερες τιμές.

Επίσης οι καλοκαιρινές πτήσεις είναι τώρα ανοιχτές για πωλήσεις και στις 14 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί.

"Με χαρά διαπιστώνουμε ότι η ζήτηση για τις υπηρεσίες μας έχει επανέλθει στα προ της πανδημίας επίπεδα. Πολλές από τις πτήσεις μας κατά την εορταστική περίοδο έχουν ήδη εξαντληθεί", λέει ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας. 

Οι πρόσθετες υπηρεσίες προσφέρονται μεταξύ της 15ης Δεκεμβρίου και της 15ης Ιανουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσφέρεται μια τρίτη καθημερινή πτήση στην Αθήνα, και έχουν προστεθεί επιπλέον πτήσεις προς το Παρίσι Charles De Gaulle τις Παρασκευές και τις Δευτέρες. Μια τρίτη εβδομαδιαία συχνότητα προστέθηκε από/προς το Ερεβάν. 

"Τα εισιτήρια πωλούνται γρήγορα και οι πελάτες που αναζητούν τις καλύτερες προσφορές καλούνται να κάνουν κράτηση νωρίς για να αποφύγουν την απογοήτευση", αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

Για όσους προγραμματίζουν εκ των προτέρων, οι καλοκαιρινές πτήσεις είναι τώρα σε πώληση και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από τη διεύθυνση www.cyprusairways.com ή από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Πακέτα διακοπών, που περιλαμβάνουν πτήσεις και διαμονή σε ξενοδοχείο, σε εξαιρετικές τιμές είναι επίσης τώρα διαθέσιμα μέσω της Cyprus Airways Holidays (cyprusairways.holiday). 

Δειτε Επισης

Κ. Κουμής: Επενδύουμε στο μέλλον του τουριστικού τομέα, έρχονται σχέδια κινήτρων
Εκτός ΧΑΚ οι μετοχές της Salamis Tours μετά την εξαγορά από την E.V.H. Investments Limited
Έσοδα ρεκόρ και ισχυρά κέρδη για Emirates το οικονομικό έτος 2024-2025
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ν. Χατζηγεωργίου: Αρνητικές συνέπειες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από Airbnb, θετικές για οικονομία
Συμμετοχή Κύπρου στο έργο IndusTour-Interreg Europe για προώθηση βιομηχανικού τουρισμού μέσω ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ελληνικό τουρισμό-Οι τρεις προκλήσεις
Συνεχίζεται η ψηφιοποίηση πληροφοριών από ΕΤΑΠ Πάφου-Σε εξέλιξη η δημιουργία 18 νέων έξυπνων πινακίδων
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης