Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Μια «Ζεστή Αγκαλιά» από την ΕΚΟ Κύπρου

Η ΕΚΟ Κύπρου προσφέρει μία «Ζεστή Αγκαλιά», διαθέτοντας δωρεάν περισσότερα από 300,000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης σε δεκαπέντε Κοινωφελή Ιδρύματα, καθώς και στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αυτά τα Χριστούγεννα αλλά και όλους τους μήνες του χειμώνα, η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία.

Σε συνεργασία με τους όλους τους εμπλεκομένους φορείς, η ΕΚΟ Κύπρου ξεκίνησε ήδη να παρέχει δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε στέγες ηλικιωμένων και αναπήρων, κέντρα κοινωνικής φροντίδας, βρεφοκομικούς σταθμούς, παιδικούς σταθμούς και κέντρα απασχόλησης παιδιών που βρίσκονται σε ορεινές περιοχές της Κύπρου. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα καλύψει τις ανάγκες όλης της χειμερινής περιόδου, που ξεπερνούν τα 300,000 λίτρα, και συμπεριλαμβάνει τις κοινότητες της Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Τροόδους (ΕΣΑΟΚ), καθώς και κοινότητες άλλων περιοχών που βρίσκονται σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων και λειτουργούν Κοινωφελή Ιδρύματα. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα χωριά Αγρός, Ευρύχου, Καλοπαναγιώτης, Καπέδες, Κυπερούντα, Παλαιχώρι, Πάνω Κυβίδες, Πάνω Λεύκαρα, Πελένδρι, Σαλαμιού, Τεμπριά και Φοινί, καθώς και στο Μακάρειο Νοσοκομείο, καθότι είναι το μοναδικό εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Κύπρο για τη Μητέρα και το Παιδί.

Τη νέα σημαντική ενέργεια προσφοράς που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου, ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στη Λευκωσία. Εκτός από τα στελέχη της ΕΚΟ Κύπρου, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Υγείας, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, ο τέως Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, ο Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, κοινοτάρχες και πρόεδροι Κοινωφελών Ιδρυμάτων και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση της ενέργειας και στο τέλος παρέλαβαν -ως δώρο- αυθεντικά κυπριακά εδέσματα από διάφορες ορεινές περιοχές.

Αφού ευχαρίστησε τον τέως Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, κ. Κώστα Χαμπιαούρη, για τη σημαντική συμβολή του, όπως και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της ενέργειας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η αγάπη και η προσφορά απέναντι στον συνάνθρωπο αποτελούν μέρος των διαχρονικών αξιών της ΕΚΟ Κύπρου. Έτσι, μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουμε Κοινωφελή Ιδρύματα ορεινών περιοχών της Κύπρου, καθώς και το Μακάρειο Νοσοκομείο, κάνοντας έτσι τη διαμονή των συνανθρώπων μας… όσο πιο ζεστή γίνεται».

Δειτε Επισης

ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος
Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με Υπουργείο Άμυνας
Επιχειρηματική αποστολή και φόρουμ ΚΕΒΕ στην Αυστρία
Στο Ντουμπάι η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετέχει σε συνέδριο για θέματα ναυτιλίας
Το City of Dreams Mediterranean υποδέχθηκε την εορταστική περίοδο σε μια μαγευτική εκδήλωση
Lidl, Murex, Exness: Πολύτιμες εισηγήσεις και συμβουλές σε όσους αναζητούν εργασία(vid)
Volcano Stores: Παρουσίασαν τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής 2023
4η Εταιρική Αιμοδοσία Λεμεσού 2023 - Μαζί, Νοιαζόμαστε