Powered by

ΕΤΑΠ Πάφου: Δημιουργία ηλεκτρονικών χαρτών για ανάδειξη κοινοτήτων

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, με τη στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, και μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, επενδύει συνεχώς στην ψηφιοποίηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, μόλις πρόσφατα προχώρησε σε ακόμη μια καινοτομία, με τη δημιουργία για πρώτη φορά ψηφιακού χάρτη περιοχής με πιλοτική τοποθέτηση αρχικά στις κοινότητες Στενής, Κάθηκα και Κρήτου Τέρρα.

Μέσα από την ψηφιοποίηση πληροφόρησης και τη δημιουργία ηλεκτρονικού χάρτη παρέχεται πλέον στους επισκέπτες και όλους τους χρήστες μια καινοτόμος, πλούσια, έξυπνη και διαδραστική πληροφόρηση, ενώ από την άλλη συλλέγονται σημαντικά στατιστικά στοιχεία.

Οι εν λόγω χάρτες, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι βασισμένοι στους χάρτες της google, παρέχουν online πληροφόρηση για τα σημεία ενδιαφέροντος της κοινότητας, αδειούχα καταλύματα, κέντρα αναψυχής, σημεία θέασης κ.α.

Η ΕΤΑΠ Πάφου θα αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα της εν λόγω ενέργειας τους επόμενους μήνες, ενώ παράλληλα εξετάζει ανάγκες σε όλους τους Δήμους και τις κοινότητες της επαρχίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η καθιέρωση της Πάφου ως ποιοτικού ολόχρονου τουριστικού προορισμού
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού