Συνοδηγός του Άη Βασίλη ο Κωνσταντίνος Πετρίδης

Διανύουμε ίσως την πλέον εορταστική περίοδο του χρόνου και άπαντες βιώνουμε τις μέρες αυτές, παρά τα όποια προσωπικά προβλήματα και στεναχώριες, με θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Στο πνεύμα των εορτών και ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, γνωστός για την έξω καρδιά που διαθέτει και το γεγονός ότι η θέση η οποία κατέχει δεν αποτελεί για τον ίδιο εμπόδιο στο να ζει ανθρώπινα και να το δείχνει.

Η συνάντησή του με τον Άη Βασίλη, την οποία «αποκάλυψε» με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι μια άλλη απόδειξη περί του λόγου του αληθές.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών δεν δίστασε να μπει συνοδηγός του αγαπημένου Αγίου και εξ όσων μπορούμε να υποψιαστούμε, αντικείμενο της μεταξύ τους κουβέντας δεν ήταν η πορεία της οικονομίας ούτε και οποιοδήποτε άλλο θέμα που εμπίπτει στο χαρτοφυλάκιο του.

Αν ο Κωνσταντίνος Πετρίδης ζήτησε οποιοδήποτε δώρο από τον Άη Βασίλη δεν μπορούμε να το ξέρουμε, το σίγουρο είναι πως ο υπουργός Οικονομικών δείχνει να απόλαυσε τη συνάντηση, προφανώς περισσότερο από πολλές άλλες κατά τη διάρκεια της χρονιάς που φεύγει!    

Δειτε Επισης

Ήρθε και στο διαδίκτυο... η πιλόττα
Πασχαλιάτικο Playstation…
Καλείται να αποφασίσει τον αντικαταστάτη του Κεραυνού ο Χριστοδουλίδης
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022