powered by

ExxonMobil / ΕSSO  Κύπρου: Εισφορά στο Σωματείο Εθελοντών Λυθροδόντα

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων, Πρατηριούχων και Συνεργατών της εταιρείας και είναι σε ισχύ τα τελευταία 16 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι και Πρατηριούχοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Το σωματείο αποτελείται από άτομα που θέλουν να προσφέρουν στην κοινότητα και ασχολείται κυρίως με θέματα πολιτισμού, εθελοντισμού, προστασίας της περιβάλλοντος.  Οι χρηματικοί πόροι του σωματείου προέρχονται απο διοργανώσεις διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων και κατανέμονται σε άπορες οικογένειες της περιοχής μέσω καλαθιών τροφίμων, επιπλών, οικιακών συσκευών, ειδών ενδυσης και παιγνιδιών. 

Στο στιγμιότυπο ο πρατηριούχος της Εsso στον Λυθροδόντα, κος. Κώστα Σάββα,  ο οποίος και πρότεινε το ίδρυμα, παραδίδει την εισφορά στον  πρόεδρο του Σωματείου κον. Μιχάλη Πατσαλή.  Παρόντες επίσης ο κος. Παύλος Παύλου, Territory Manager της ΕxxonMobil/Εsso Κύπρου (δεξιά)  και ο κος. Στυλιανός Σάββα.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος αναλαμβάνει τη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
Η Cablenet σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους real estate επαγγελματίες
Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης