powered by

ΙδΕΚ: Βραβείο διακεκριμένου ερευνητή 2022 στον Dr. Thilo Rehren

Στον Dr Thilo Rehren, κάτοχο της έδρας Α.Γ. Λεβέντη στις Αρχαιολογικές Επιστήμες, απονεμήθηκε το βραβείο «Διακεκριμένος Ερευνητής 2022», στη θεματική ενότητα Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, στο πλαίσιο των Κυπριακών Βραβείων Έρευνας ΙδΕΚ 2022.

Ο καθηγητής Thilo Rehren ειδικεύεται στην παραγωγή αρχαίων μετάλλων και γυαλιού. Μετά από χρόνια εργασίας του στο Γερμανικό Μεταλλευτικό Μουσείο, ανέλαβε την έδρα Αρχαιολογικών Υλικών στο Ινστιτούτο Αρχαιολογίας του University College London. Κατά το 2011-2017, ηγήθηκε της πανεπιστημιούπολης του UCL στην Αρχαιολογία, τη Συντήρηση και τις Μουσειακές Σπουδές στο Κατάρ, πριν γίνει Διευθυντής του STARC στο Ινστιτούτο Κύπρου.

Πάνω από 35 διδακτορικούς φοιτητές του κατέχουν ακαδημαϊκές θέσεις, με έδρα την Οξφόρδη, στο Κέιμπριτζ το Κέιπ Τάουν και σε άλλα μέρη του κόσμου ως Αναπληρωτές Καθηγητές και ερευνητές. Ο Thilo Rehren έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 εργασίες, δέκα βιβλία και συμμετέχει σε πλήθος επιτροπών.

Δειτε Επισης

Baker Tilly South East Europe: Βασικός πυλώνας της ανθρωποκεντρικής μας προσέγγισης τα People Analytics
Έναρξη εγγραφών για το Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM
Make the most of your mind: Η Innovation Leo Burnett εμβαθύνει στη στρατηγική με workshop από τον Mark Pollard
Δημήτρης Σπαρσής: Το ενδιαφέρον, το στοίχημα και ο διττός στόχος του brain gain-Εγχείρημα με καθολική επικέντρωση
Freedom Holding Corp.: Αύξηση εσόδων 23% για το 2025 με οδηγό τις χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025-«Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι»
Τελετή βράβευσης προγράμματος «Οικολογικά σχολεία» 2025 στο κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε