powered by

Ψάχνεις ευκαιρίες σε ακίνητα; Νέες μειωμένες τιμές από την Gordian

Η Gordian προβαίνει σε μειώσεις τιμών συγκεκριμένων ακινήτων που εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιο GoDeals. Οι επιλογές περιλαμβάνουν όλων των ειδών τα ακίνητα - καταστήματα, οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα, βιομηχανικά τεμάχια, ημιτελείς οικιστικές αναπτύξεις, αγροτικά και τουριστικά τεμάχια.

Δείτε μερικές από τις επιλογές:

Οικιστικό οικόπεδο στον Κόρνο, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά οικιστικό οικόπεδο στον Κόρνο. Βρίσκεται 900 μ. από το χωριό και 1,5 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 1,871 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 20%. Είναι ιδανικό για οικιστική ανάπτυξη ή επένδυση, ενώ, χάρη στο δασώδες φυσικό περιβάλλον της περιοχής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κατασκευή εξοχικών κατοικιών για τους λάτρεις της φύσης.

Ο Κόρνος βρίσκεται σε μια προνομιακή περιοχή του νησιού, στο κέντρο των τριών μεγάλων πόλεων Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσα σε 25 λεπτά. Το ακίνητο πωλείται από €115.000 τώρα μόνο €100,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στο Τσέρι, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στο Τσέρι. Βρίσκεται 350 μ. από τη Λεωφόρο Τσερίου. Έχει εμβαδόν 6,606 τ.μ., συντελεστή δόμησης 60% και απέχει μόλις 100 μ. από τον πλησιέστερο δρόμο. Το τεμάχιο παρέχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις όπως σε γυμνάσιο, δημοτικό κολυμβητήριο, αρτοποιείο, νηπιαγωγείο, φαρμακείο και καφετέριες. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €350.000 τώρα μόνο €295,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Μερίδιο οικιστικού τεμαχίου στη Γεροσκήπου, Πάφος

Το ακίνητο είναι μερίδιο 67% ενός οικιστικού τεμαχίου στη Γεροσκήπου. Βρίσκεται 1 χλμ. από το Παφιακό Στάδιο και από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 13,710 τ.μ., συντελεστή δόμησης 40% και 20 μ. οδική πρόσβαση. Παρέχει εγγύτητα στην παραλία, σε σούπερ μάρκετ, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και στο κέντρο της πόλης. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €385.000 τώρα μόνο €355,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στον Μαζωτό, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά ένα οικιστικό τεμάχιο στον Μαζωτό. Βρίσκεται 500 μ. από το κέντρο του χωριού και 1,7 χλμ. από τη θάλασσα. Έχει εμβαδόν 8,362 τ.μ., συντελεστή δόμησης 60% και επωφελείται μεγάλης πρόσοψης δρόμου 85 μ.. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως σχολείο, καταστήματα, σούπερ μάρκετ και το Πάρκο Καμήλων. Το ακίνητο πωλείται από €315.000 τώρα μόνο €280,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κατάστημα στον Δήμο Πάφου 

Το ακίνητο αφορά κατάστημα στη συνοικία Μούτταλος στον Δήμο Πάφου. Βρίσκεται στο ισόγειο ενός κτηρίου στην οδό Λαπήθου, 600 μ. από τη λεωφόρο 'Τάφοι των Βασιλέων' και 700 μ. από το ιστορικό κέντρο της Πάφου. Το κατάστημα έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 93 τ.μ. και 25 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Το ακίνητο περιτριγυρίζεται από οικιστικές, εμπορικές και τουριστικές αναπτύξεις, καθώς και από εστιατόρια, καταστήματα, καφετέριες και μπαρ. Αυτή τη στιγμή η μονάδα είναι κατειλημμένη. Το ακίνητο πωλείται από €145.000 τώρα μόνο €130,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

 

Δειτε Επισης

Γραφεία στο κέντρο της Λευκωσίας από την Gordian...Μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επένδυσης
Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία και την προσφορά έτοιμης γης για ανάπτυξη-Το νέο πλαίσιο για τον αστικό αναδασμό
Μοναδικές προτάσεις σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία και Λάρνακα από την Altamira Real Estate
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank
Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Μεταρρυθμίσεις για ανθεκτική οικονομία, να αξιοποιήσουμε τις θετικές εξελίξεις
Απεμπλοκή από το αδιέξοδο για 9.497 εγκλωβισμένους αγοραστές-Χαιρετίζει το ΥΠΕΣ την ψήφιση νόμου
Νέο γήπεδο 5.000 θεατών στον χώρο του Μακαρείου Σταδίου και πλάνο αναβάθμισης του «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο
Έλλειψη προσωπικού και οι προκλήσεις του κατασκευαστικού τομέα σε συνάντηση ΟΣΕΟΚ με Γιάννη Παναγιώτου
Θετικός εκ πρώτης όψεως για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης ο Κ. Ιωάννου
Μελετούν τις παραμέτρους για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης