powered by

Η MKS πιστοποιείται για δεύτερη χρονιά ως Great Place to Work®

Όπως πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου, αυξάνονται οι εταιρείες που διεκδικούν και εξασφαλίζουν για δεύτερη ή και τρίτη φορά την πιστοποίηση του Great Place to Work®. Σε αυτές τις εταιρείες εντάσσεται και η MKS.

«Χαιρόμαστε να βλέπουμε εταιρείες που επιλέγουν να υιοθετούν τη πρακτική της συνεχούς βελτίωσης του εργασιακού τους περιβάλλοντος, με βασικό εργαλείο την Έρευνα Προσωπικού μας» ανάφερε ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης.

Στο ερώτημα γιατί μια εταιρεία επιλέγει να επαναξιολογήσει το εργασιακό της περιβάλλον και να ανανεώσει την πιστοποίηση της σαν Great Place to Work® εκπρόσωπος της εταιρείας MKS δήλωσε, «Οι λόγοι που μας οδήγησαν να επαναξιολογήσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον και να ανανεώσουμε την πιστοποίηση του Great Place to Work® για ακόμα μια χρονιά, είναι περισσότερο διότι θέλαμε να γνωρίζουμε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανάγκες του προσωπικού μας. Πρώτιστο μέλημά μας σαν εταιρεία, είναι η ικανοποίηση και η ευημερία του προσωπικού μας στον εργασιακό του χώρο και να γνωρίζουν ότι εμείς σαν διεύθυνση τους προσπαθούμε να εισακούμε και ικανοποιούμε κάθε ανάγκη τους στην εταιρεία με έμμεσο αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση τους.»

Πόσο εύκολα όμως, ανταποκρίνεται το προσωπικό όταν του ζητείται να ‘’κρίνει’’ και να αξιολογήσει τις εμπειρίες του στον εργασιακό χώρο, εκπρόσωπος της εταιρείας είπε πως, «Θεωρούμε ότι το προσωπικό μας βλέπει την αξιολόγηση αυτή σαν ένα “ευκαιρία’’ επικοινωνίας με την διεύθυνση και η αντίδρασή του ήταν αρκετά θετική.» Και πρόσθεσε, «Η πιο σημαντική και χρήσιμη πληροφόρηση που εξασφαλίζουμε από την έρευνα του Great Place to Work®, είναι η γνώση που αποκτούμε για τα δυνατά σημεία της εργασιακής μας κουλτούρας, που πρέπει να ενισχύσουμε και για εκείνα που πρέπει να βελτιώσουμε»  

Δειτε Επισης

ΑΗΚ: Καθοδόν νέα έκδοση της εφαρμογής EAC Mobile App-Πότε θα λειτουργήσει
15 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς του Cyprus Integrity Forum...Προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας (pics)
Ζητά σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των νέων και τη βιωσιμότητα του τομέα ο COGA
ΙδΕΚ: Νέα χρηματοδότηση €7.5 εκατ. για ερευνητικές υποδομές που εξυπηρετούν το σύνολο του οικοσυστήματος Ε&Κ
Invest Cyprus: Φιλοξένησε startups από χώρες-μέλη του DCO διευρύνοντας τις προοπτικές διεθνούς συνεργασίας
CAT-BRAIN: Η κυπριακή startup που ανοίγει νέους δρόμους στην ψηφιακή γνωστική αποκατάσταση (video)
Στο ΚΕΒΕ η ομάδα εργοδοτών της ευρωπαϊκής και κοινωνικής επιτροπής-Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος
Cyprus Job & Career Festival 2025: Οι ανάγκες της αγοράς και η σημασία της έκθεσης (video)
4ο Cyprus Job & Career Festival 2025: Οι νέοι σε άμεση επαφή με τις επιχειρήσεις-Ανακάλυψαν επαγγελματικές ευκαιρίες (vid)
Στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού