Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το βραβείο καλής πρακτικής που απέσπασε η Coca-Cola HBC Κύπρου

Η υποψηφιότητα της Coca-Cola HBC Κύπρου «Καινοτομία στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας – Έξυπνα γυαλιά» απέσπασε το Β’ Βραβείο του Διαγωνισμού Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής για θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία.

Μία σπουδαία διάκριση απέσπασε η Coca-Cola HBC Κύπρου στον Εθνικό Διαγωνισμό Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής για τα θέματα ασφάλειας και υγείας στην εργασία. O διαγωνισμός διοργανώνεται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και εντάσσεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εκστρατείας «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας 2020-2022». Μέσω του διαγωνισμού επιβραβεύονται οι σημαντικότερες ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από επιχειρήσεις με στόχο τη διασφάλιση της ασφάλειας και την υγείας των εργαζομένων. Επιπλέον, προάγεται η υιοθέτηση αυτών των ενεργειών από περισσότερες επιχειρήσεις και ενθαρρύνεται η ανάπτυξη νέων καλών πρακτικών.

Η απονομή των φετινών βραβείων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης της Εβδομάδας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία, τον περασμένο μήνα ενώ η δράση υλοποιήθηκε από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA). Για τον διαγωνισμό του 2022, στην Coca-Cola HBC Κύπρου απονεμήθηκε το Β’ Βραβείο για την υποψηφιότητα «Καινοτομία στα θέματα Υγείας και Ασφάλειας – Έξυπνα γυαλιά» από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κυριάκο Κούσιο.

Δειτε Επισης

Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus
Στην ECM Partners η Πολυκλινική Υγεία-Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών η διαχείριση
Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων στο Πανεπιστήμιο Νέαπολις Πάφος
Με επιτυχία τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης: «Explore Cyprus: Beyond the City» του Παν. UCLan Cyprus
ΙδΕΚ: Έντονη κυπριακή παρουσία στο φεστιβάλ καινοτομίας SLUSH
Ο ΟΚΥπΥ στηρίζει έμπρακτα τα άτομα με αναπηρίες
Η ORB Communications βοηθά τον Όλαφ να βρει το παντοτινό του σπίτι
H πλήρης σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΒΕ-Ο πρόεδρος, οι αντιπρόεδροι και τα μέλη
Μ. Χατζημανώλη: Ως σημαντικό κράτος σημαίας δίνουμε έμφαση στη θαλάσσια ασφάλεια
Ο νέος πρόεδρος του ΚΕΒΕ Σταύρος Σταύρου ανοίγει τα χαρτιά του στο InBusinessNews