Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Νέα οικιστικά ακίνητα από τη Themis Real Estate

Οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Themis Real Estate  συνεχίζονται ασταμάτητα! Η εκτεταμένη γκάμα της εταιρείας σε οικιστικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο, διασφαλίζει τη δυνατότητα επένδυσης για κάθε προϋπολογισμό και γούστα.

Έχουμε ξεχωρίσει και αυτή την εβδομάδα ανεπανάληπτες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στη Themis Real Estate.

Property Ref. 11083 

Στον Άγιο Θεόδωρο της Πάφου πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €135,000. Είναι μέρος της οικιστικής ανάπτυξης «Σειρήνα Ολυμπία» και βρίσκεται σε απόσταση 750μ από το Στάδιο Στέλιου Κυριακίδη. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα με ιδιωτικό μπάνιο, ένα σαλόνι με ενιαία κουζίνα, και μπάνιο. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και στο χώρο υπάρχουν δύο κοινόχρηστες πισίνες. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου αναπτύσσεται κυρίως με οικιστικές μονάδες και η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε πολλές ανέσεις. Αποτελεί αναμφισβήτητα μια εξαιρετική επιλογή για άμεση αγορά.

Property Ref. 11079 

Στον παραλιακό δρόμο της Λάρνακας πωλείται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων έναντι του ποσού των €132,000. Το διαμέρισμα βρίσκεται 190μ από την παραλιακή οδό Παλέ Πασά που οδηγεί στην διάσημη παραλία Makenzy, 4χλμ από τον Διεθνές Αερολιμένα Λάρνακας και μόλις 1χλμ από το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια τουαλέτα επισκεπτών, σαλόνι, κουζίνα, καλυμμένη βεράντα 7τμ και ακάλυπτη βεράντα 14τμ. Τόσο η τοποθεσία όσο και η προνομιακή του τιμή, καθιστούν το συγκεκριμένο ακίνητο μια ανεπανάληπτη επενδυτική ευκαιρία.

Property Ref. 11034 

Προς πώληση βρίσκεται οικόπεδο στην Αρμού της Πάφου έναντι της τιμής των €200,000+VAT. Το ακίνητο αποτελεί οικιστικό χωράφι στην κοινότητα Αρμού της επαρχίας Πάφου, 3χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου Λεμεσού. Εμπίπτει σε ζώνη Η3 με συντελεστή δόμησης 60% και κάλυψη 35%, 2 όροφοι. Έχει κανονικό σχήμα με ομοιόμορφη επιφάνεια και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο. Η άμεση του περιοχή χαρακτηρίζεται με οικιστικές αναπτύξεις και κατοικίες. Αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για μακροχρόνια επένδυση, ιδιαίτερα για αγοραστές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα εξοχικό στα όμορφα περίχωρα της Πάφου.

Property Ref. 11063 

Στην τουριστική ζώνη του Άγιου Θεόδωρου της Λάρνακας πωλείται γωνιακό οικόπεδο, στην τιμή των €260,000+VAT. Είναι γωνιακό, βρίσκεται σε αδιέξοδο και εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη Τ3β με συντελεστή δόμησης 30% και κάλυψης 20% με μέγιστο ύψος 13,1μ. Το συνολικό εμβαδόν του οικοπέδου ανέρχεται στα 1,145τμ, διαθέτει πρόσβαση μέσα από εγγεγραμμένο δρόμο και η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται από οικιστικές αναπτύξεις και υπαίθρια αγροτεμάχια. Το ακίνητο απέχει μόλις 90μ από την πλησιέστερη παραλία κοντά στο Robinsons Cyprus Hotel, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο οικόπεδο μοναδική ευκαιρία επένδυσης.

Αναμφίβολα, η Themis Real Estate αποτελεί την πλέον έξυπνη επιλογή στην εγχώρια αγορά ακινήτων για όλους όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα. Εμπιστευθείτε την έμπειρη ομάδα της εταιρείας και επενδύστε στο μέλλον σας τώρα. Για να ενημερωθείτε για τα ακίνητα που βρίσκονται στο επίκεντρο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Themis Real Estate στη διεύθυνση: Themis Real Estate ή καλέστε στο 77 788 788. 

Δειτε Επισης

Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
GoIndustrial… Εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανικά τεμάχια από τη Gordian
Altamira Real Estate: Δύο μεγάλες εκστρατείες με πέραν των 800 ακινήτων σε νέες μειωμένες τιμές
AstroBank: Οικιστικά και αγροτικά τεμάχια προς πώληση
Quality Group: Νέα γραφεία στο κέντρο της Λάρνακας
Eλκυστικές κατοικίες από την Altia στη Λευκωσία
Δημόσια Διαβούλευση για ενοποιημένη ανάπτυξη στο Δήμο Αγίου Αθανασίου
Στο φουλ η αδειοδότηση για πολυκατοικίες-Λιγότερα, αλλά ακριβότερα τα νέα οικιστικά κτήρια
Δεύτερη προκήρυξη σχεδίου χορηγιών για φοιτητικές εστίες στην εντός των τειχών Λευκωσία
Ενώπιον του Υπουργικού το θέμα του Ακάμα